VERA

Ett nätverk som är öppet för alla uppsalaekonomer och som under terminen anordnar aktiviteter med fokus på feminism i näringslivet. Syftet med Vera är att sammanföra studenter, nya som gamla, för att motivera samt inspirera varandra till att utveckla sig själv och sitt kontaktnät i professionella sammanhang. Gillar du att träffa nya människor? Att få nya perspektiv? Och att utmana dig själv? Då är VERA nått för dig!

Ambition med VERA är att genom föreläsningar, workshops och mingel skapa ett nätverk där uppsalaekonomer kan komma och lära sig av varandra samt skapa nya kontakter. Både bli informerade, men även inspirerade.

VERA kommer att ge er möjlighet att inspireras och motiveras av intressanta personer och bygga nätverk tillsammans med andra studenter. Vi tror att det finns ett stort värde i att ständigt utvidga sin umgängeskrets för att byta tankar och idéer samt få ny inspiration. Målet med VERA är därför att bygga en plattform där alla ges möjlighet till detta. Vem vet, kanske träffar du en framtida business partner eller till och med en ny nära vän?

Är du sugen på att gå med i VERA? Klicka här, kontakta oss på mail eller säg hej till oss i skolan! Hoppas vi ses på vårt nästa event!

Kontakt:

Linnea Nylander
Nätverksledare Vera
vera@uppsalaekonomerna.com

Nelly Honkala
Nätverksledare Vera
vera@uppsalaekonomerna.com