student

Information för dig som är student

Här har vi samlat all information du behöver komma åt oavsett om du vill bli & redan är medlem. Du kan på så vis hitta information gällande alltifrån hur du blir medlem, hur du går tillväga för att engagera dig eller vilka tjänster som ligger ute på vår karriärportal. Genvägar till allt du behöver veta hittar du på denna sida. 

Aktuellt inom föreningen

Vad händer i föreningen just nu?

Nyfiken på vad som händer inom föreningen? Här hittar du vårt nyhetsflöde där vi kontinuerligt uppdaterar om vad som är aktuellt i föreningen. Det kan vara alltifrån olika sittningar eller företagsevent du kan delta på till tillsättningsperioder för att kunna engagera dig inom föreningen.
Läs mer

Engagera dig

Vägen till engagemang

Uppsalaekonomerna erbjuder många möjligheter till att engagera sig under sin studietid oavsett intresse och hur länge man vill engagera sig. På denna sida kan hitta information om olika typer av engagemang såsom förtroendevald, projekt, studentrepresentant och nätverk. Passa på att engagera er och skapa minnen för livet!
Läs mer

Utskott & organ

Föreningens utskott & organ

Uppsalaekonomernas dagliga verksamhet bedrivs av våra olika utskott & organ som är indelade i fritid, framtid och studier. Här hittar ni information om våra utskott & organ för att hitta information om dem, hitta vad som intresserar dig eller för att kunna kontakta dem.
Läs mer

Career service

Jobb- & karriärportal

Söker du heltid- eller deltidsjobb? Internship? Eller sommarjobb? Vi har ett nära samarbete med näringslivet och kan på så vis erbjuda en karriärsportal där vi samlat en rad olika typer av tjänster som du kan söka som studerande eller för dig som precis tagit examen.
Läs mer

För ditt välmående

Vårt arbete för ditt välmående

Vi arbetar aktivt med våra medlemmars välmående där vi vill ge er verktygen att kunna arbeta på ert välmående och trivas under studietiden oavsett om det handlar om psykisk ohälsa eller om någon annan beter sig illa. Vi har därför samlat den information du som medlem kan behöva på en och samma sida för att du så enkelt som möjligt ska hitta till rätt forum eller kontaktperson.
Läs mer
f.a.q

Vanligt förekommande frågor

Hur blir jag medlem & är det kostnadsfritt?

Att bli medlem hos oss är helt kostnadsfritt! Det enda du behöver göra är att registrera dig som medlem hos oss på Uppsalastudent

Vad ingår i mitt medlemskap?

Hos oss får du:

  • Gratis medlemskap
  • Delta i all vår verksamhet med alltifrån företagsevent, träningspass & gasquer
  • Komplettera din utbildning & få relevant arbetslivserfarenhet genom föreningens olika projekt
  • Få kontakt med arbetslivet
  • Ha kul & få vänner för livet

Hur går jag tillväga för att engagera mig?

Varje månad lägger vi upp "Tillsättningsperioder" på vår Facebook sida. Där kan man söka en diverse olika projekt att engagera sig i, alltifrån Reccegasque och brännbollsturnering till företagsevenemang. Det krävs inga förkunskaper, du är alltid välkommen att söka till projekt eller delta på utskottsmöten! 

Man kan även söka Förtroendevald i föreningen och vilket innebär att man sitter på en post och har ansvar för ett verksamhetsområde inom Uppsalaekonomerna. Dessa poster tillsätts på föreningens Vår- och Höststämma.

Läs mer om alla olika engagemang på vår "Engagera dig" sida.

Vad är en förtroendevald?

En förtroendevald är en person som valt att söka en post inom föreningen och därmed har ett ansvar för ett verksamhetsområde inom Uppsalaekonomerna. De arrangerar allt ifrån spännande företagsbesök och inspirerande föreläsningar till härliga resor och minnesgivande möten.

Vad är Career Service?

Career Service är Uppsalaekonomernas egna karriärsportal där det varje dags läggs ut nya spännande jobbannonser. Där kan du hitta både heltid- och deltidsjobb, internships, sommarjobb och stipendium. Besök "Career Service" för att upptäcka alla jobbannonser som ligger ute just nu. 

Vart hittar jag era olika evenemang?

Alla våra olika evenemang kommer alltid ut på vår Facebook sida först - håll utkik där. Vi har även en "Aktuellt i föreningen" sida där våra evenemang ständigt uppdateras. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta på våra evenemang.