Valberedningen

Det är vi i Valberedningen som tillsammans arbetar för att hitta Uppsalaekonomernas kommande stjärnor! Vi ansvarar över hela tillsättningsprocessen vilket innebär att det är oss du kommer träffa på en eventuell intervju! Det är också vårt ansvar att nominera kandidater till föreningens stämmor samt till de styrelsemöten där förtroendeposter tillsätts. Kort sagt är vi med och jobbar för att få fram nästa generations förtroendevalda som ska vara med och driva och utveckla föreningen på allra bästa sätt!

Vår vision är att det ska kännas lockande och spännande att söka förtroendevald, inte läskigt och ovilligt. Vi vill därför givetvis göra vårt allt för att det ska kännas så tryggt som möjligt att söka, varför du här på hemsidan kan ni hitta information om allt ifrån hur själva processen att söka fungerar till vad de olika posterna faktiskt innebär. Vi hoppas detta ska hjälpa dig i ditt val och om någonting ändå skulle kännas oklart är du mer än välkommen att ta kontakt med oss – vi är här för att hjälpa just dig!

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor! Lättast når du oss genom valberedningens gemensamma mail: valberedningen@uppsalaekonomerna.com. Om du vill komma i kontakt med någon specifik person inom valberedningen finner du våra individuella mailadresser här till höger. Slutligen får du jättegärna haffa tag i oss ifall vi springer på varandra på antingen Borgen eller Ekonomikum, vi svarar mer än gärna på dina frågor!

Vi ser fram emot att få höra från dig!

Kramar,
Sara, Alba & Daniel

 

Läs mer om…


Förtroendevald

De olika förtroendeposterna

Hur processen går till

Vakanta poster

FAQ