Kontaktdagarna

Kontaktdagarna är Uppsalaekonomernas största projekt och Uppsalaekonomernas arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Kontaktdagarna arrangeras den 15:e och 16:e november 2018 och besöks av cirka 3 000 studenter.

Syftet med Kontaktdagarna är att studenter inom ekonomi, systemvetenskap och medievetenskap ska skapa kontakter med näringslivet och få en uppfattning om vilka möjligheter som finns efter studierna.

Under mässdagarna besöker ungefär 65-70 företag Ekonomikum för att träffa dig! Det kommer att bli två välfyllda dagar med föreläsningar, välkända och inspirerande gästtalare, workshops och många intressanta företag. Kontaktdagarna ger dig möjligheten att träffa just ditt drömföretag för ett personligt kontaktsamtal. Mässdagarna avslutas på bästa sätt med en stor gasque på nation tillsammans med företagsrepresentanter.

Under våren och hösten kommer vi att anordna flera evenemang och öppna för ansökan till koordinatorer, medarbetare och till kontaktsamtal. Håll utkik på vår hemsida www.kontaktdagarna.se och vår sida på Facebook för att få mer information och inte missa uppladdningen inför föreningens absolut största projekt.

Vi ser fram emot att träffa dig på Kontaktdagarna 2018!

Om oss

Det är två projektledare som tillsammans leder projektet, där en har budget- och bokföringsansvar och en företagsansvar. Projektledaren med budgetansvar har mestadels internt ansvar medan projektledaren med företagsansvar mestadels har externt ansvar.

Projektledare med budget- och bokföringsansvar.  I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsättning av projektgrupp, budget, bokföring, planering av lednings- och stormöten samt organisera projektgruppen och de olika ansvarsområdena. Det största och mest konkreta som just projektledare med budgetansvar är att du är ansvarig för budgeten och bokföringen för Kontaktdagarna. 

Projektledare har företagsansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsättning av projektgrupp, företagskontakt och översikt för alla avtal. Det största som skiljer sig är att du jobbar nära med företagsgruppen för att stödja de i sitt dagliga arbete.

Tillsammans med en projektgrupp bestående av 18 personer organiserar vi Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Projektgruppen består av grupperna ledningsgruppen, eventgruppen, företagsgruppen, marknadsföringsgruppen och mässgruppen som alla har olika ansvarsområden. Som medlem i projektgruppen får du en enormt bra erfarenhet inom projektarbete, en värdefull merit i ditt CV och en möjlighet att knyta kontakter med företag.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Du når oss enklast genom mail eller att komma förbi vårt Kontaktdagarna rum på Borgen (se rutan Kontakta oss för mer information).