Kontaktdagarna

Kontaktdagarna är en arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Det är Uppsalaekonomernas största projekt och sedan 2019 är föreningarna Uppsala Systemvetare och Uppsala Medievetare medarrangörer. Kontaktdagarna arrangeras i november 2021 och besöks av cirka 3 000 studenter.

Syftet med Kontaktdagarna är att studenter inom ekonomi, systemvetenskap och medievetenskap ska skapa kontakter med näringslivet och få en uppfattning om vilka möjligheter som finns efter studierna.

Under mässdagarna besöker ungefär 65-70 företag Ekonomikum för att träffa dig! Det kommer att bli dagar med föreläsningar, välkända och inspirerande gästtalare, workshops och många intressanta företag. Kontaktdagarna ger dig möjligheten att träffa just ditt drömföretag för ett personligt kontaktsamtal. Mässdagarna avslutas på bästa sätt med en stor gasque på nation tillsammans med företagsrepresentanter.

Håll utkik på vår hemsida www.kontaktdagarna.se och Kontaktdagarnas Facebook för att få mer information. Där kan du läsa mer om mässan och möjligheten att vara en del av föreningens absolut största projekt.

Vi ser fram emot att träffa dig på Kontaktdagarna 2021!

Om oss

Projektet leds av två projektledare, där en har budget- och bokföringsansvar och en företagsansvar. Projektledaren med budgetansvar har mestadels internt ansvar medan projektledaren med företagsansvar mestadels har externt ansvar.

Projektledare med budget- och bokföringsansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsättning av projektgrupp, budget, bokföring, planering av lednings- och stormöten samt organisera projektgruppen och de olika ansvarsområdena. Det största och mest konkreta som projektledare med budgetansvar är att du är ansvarig för budgeten och bokföringen för Kontaktdagarna.

Projektledare med företagsansvar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsättning av projektgrupp, företagskontakt och översikt för alla avtal. Det största som skiljer sig är att du jobbar nära med företagsgruppen för att stödja de i sitt dagliga arbete.

Tillsammans med en projektgrupp bestående av 19 personer organiserar vi Sveriges största arbetsmarknadsmässa för ekonomer, systemvetare och medievetare. Projektgruppen består av grupperna ledningsgruppen, eventgruppen, företagsgruppen, marknadsföringsgruppen och mässgruppen som alla har olika ansvarsområden. Under projektets gång kommer vi även tillsätta koordinatorer och medarbetare. Genom att vara en del av Kontaktdagarna får du en enormt bra erfarenhet inom projektarbete, en värdefull merit i ditt CV och en möjlighet att knyta kontakter med företag.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Du når oss enklast via mail eller genom att komma förbi Kontaktdagarnas rum på Borgen (se rutan Kontakta oss för mer information).