Eventutskottet

Eventutskottet ansvarar för Uppsalaekonomernas sociala aktiviteter som syftar till att erbjuda dig som medlem i föreningen en rolig fritid. Med vårt breda utbud av event vill förgylla din studietid och ge dig många härliga minnen för resten av livet!

Eventutskottet står för föreningens sociala event och erbjuder dig som medlem en fartfylld och rolig fritid. Utskottet är mångfaldigt på det sättet att det finns många olika typer av event, allt för att just du ska få ut det mesta av din fritid och hitta vad du tycker är roligt. Vi arrangerar allt från små tillställningar på Borgen, till temafester, dagsevent och gasquer, till baler på slottet. Våra evenemang finns till för att sätta en extra prägel på din vardag och förgylla din studietid på bästa möjliga sätt. 

Oavsett om du är intresserad av att delta på våra evenemang eller faktiskt vara med och anordna ett, är vi i Eventutskottet säkra på att vi kan erbjuda något för dig!

Utskottsmöten

Eventutskottet har stående utskottsmöten under terminerna för att berätta om vad vi i Eventutskottet gör och våra kommande event och projekt, inkludera och engagera medlemmarna och självklart bjuda på lite fika. Vanligtvis hålls utskottsmöte i KPMG-arenan på Borgen. Mötena kan också avslutas med en hemlig aktivitet eller gemensamma utskottsmingel tillsammans med de andra utskotten i fritidsbenet.

Om oss

Eventutskottet har, utöver sina projektgrupper för respektive event, en ordförande och en vice ordförande som har övergripande ansvar över utskottet. Ordförande och vice fungerar bland annat som stöd och vägledare för projektgrupper, förmedlar kontakt internt genom resten av föreningen samt ansvarar för uppstartsmöten, avstämningsmöten och utskottsmöten. I Eventutskottet har ordförande och vice relativt liknande uppgifter. Ordförande har även budgetansvar och ser över respektive projekts budget, samt utskottsbudgeten.

Har du några frågor om utskottet, våra olika projekt eller annat – tveka inte på att kontakta oss. Du når oss enklast på vår gemensamma mailadress Eventutskottet@uppsalaekonomerna.com.

Projekt

 • Gräddgasquen
  Gräddgasquen project image

  Gräddgasquen är en sittning för gräddan av Sveriges ekonomstudenter. Uppsalaekonomerna bjuder in studenter från Handelshögskolan, Stockholms Universitet och Lunds Universitet till en fantastisk kväll tillsammans i sann Uppsala-anda!

  Kontakt: graddgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Julfesten
  Julfesten project image

  Julfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som engagerat sig under höstterminen. Sittningen är otroligt uppskattad och är det perfekta sättet att avrunda en härlig hösttermin tillsammans!

  Kontakt: julfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Recentiorsgasque
  Recentiorsgasque project image

  Recentiorsgasquen eller ”Reccegasquen” är eventet som avrundar Uppsalaekonomernas Recentiorsveckor. Är du ny i Uppsala är detta en perfekt första sittning som sätter ribban för vad som komma skall under din studietid. Dessutom avslöjas årets vinnare av Reccepokalen. Gasquen inträffar en gång per termin i slutet av Recceveckorna.

  Kontakt: reccegasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Valentines Party
  Valentines Party project image

  Februari månad går i kärlekens tecken med alla hjärtans dag som höjdpunkt. Kom och fira detta med oss på vårt hejdundrande Valentines Party.

  Kontakt: valentinesparty@uppsalaekonomerna.com

 • Vårbalen
  Vårbalen project image

  I maj anordnas Uppsalaekonomernas Vårbal – ett väldigt omtyckt och populärt event på Uppsala Slott! Klädseln är frack och man får en ypperlig chans att visa upp sig från sin allra stiligaste sida. Kvällen består av fantastisk mat, förstklassig underhållning och en vals som avslutar kvällen på bästa sätt.

  Kontakt: varbalen@uppsalaekonomerna.com

 • Vårfesten
  Vårfesten project image

  Vårfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under vårterminen. Sittningen är otroligt uppskattad och detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig vårtermin tillsammans!

  Kontakt: varfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Examensgasquen

  Examensgasquen är en fartfylld avslutningssittning för kandidat- och masterstudenter som snart tar examen. Mer info och datum om detta event kommer inom kort.

  Kontakt: examensgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Brännbollsturneringen

  Brännbollsturneringen är ett nytt dagsevent som anordnas tillsammans med Idrottsutskottet. Turneringen kommer att hållas i maj och välkomnar alla universitetsstudenter i Uppsala för en dag med spel och firande. Detta vill ni inte missa!

  Kontakt: brannbollsturneringen@uppsalaekonomerna.com

 • Jubileumsbalen

  Uppsalaekonomerna arrangerar vart tionde år ett jubileumsfirande där tidigare ordföranderister, styrelseledamöter och andra engagerade medlemmar bjuds in till ett firande av högsta klass. Det bjuds på fantastisk mat, storslagen underhållning och en kväll du sent kommer glömma!

  Kontakt: projektledare.jubileum@uppsalaekonomerna.com