Event

Eventutskottet ansvarar för Uppsalaekonomernas sociala aktiviteter som syftar till att erbjuda dig som medlem i föreningen eller utskottet en rolig fritid. Vi vill förgylla din studietid och hoppas att du får många härliga minnen av våra evenemang!

Eventutskottet står för föreningens sociala event och erbjuder dig som medlem en fartfylld och rolig fritid. Utskottet är mångfaldigt i det sättet att det finns många olika typer av event, allt för att just du ska få ut det mesta av din fritid och hitta vad du tycker är roligt. Eventutskottet arrangerar allt från små tillställningar på Borgen, tackverksamhet, och temafester till gasquer, baler och andra sittningar. Våra evenemang kan förhoppningsvis sätta extra prägel på din vardag och förgylla din studietid med många roliga minnen.

Oavsett om du är intresserad av att bara gå på våra evenemang eller faktiskt anordna ett, är vi i Eventutskottet säkra på att vi kan erbjuda något för dig!

Utskottsmöten

Eventutskottets utskottsmöten äger rum var tredje vecka. Mötet tar plats i KPMG Arenan i vår föreningslokal Borgen. På varje möte har vi ett nytt tema som syftar till att medlemmar ska få en större inblick i utskottet och projekten som är aktiva på tillfället. Exempel på tidigare mötesteman är ”Att göra ett projekt”, ”Förnya och skapa nya projekt” och ”Företagskontakt och spons”.

Om oss

Eventutskottet har, utöver sina projektgrupper för respektive event, en ordförande och en vice ordförande som har övergripande ansvar över utskottet. Ordförande och vice fungerar bland annat som stöd och vägledare för projektgrupper, förmedlar kontakt internt genom resten av föreningen samt ansvarar för uppstartsmöten, avstämningsmöten och utskottsmöten. I Eventutskottet har ordförande och vice relativt liknande uppgifter. Ordförande har även budgetansvar och ser över respektive projekts budget, samt utskottsbudgeten.

Har du några frågor om utskottet, våra olika projekt eller annat – tveka inte på att kontakta oss. Du når oss enklast på vår gemensamma mailadress Eventutskottet@uppsalaekonomerna.com eller separata telefonnummer (se rutan Kontakta oss).

Projekt

 • Gräddgasquen
  Gräddgasquen project image

  Gräddgasquen är en sittning som vi arrangerar för gräddan av Sveriges ekonomstudenter. Då bjuder vi in studenter från Handelshögskolan, Stockholms Universitet och Lunds Universitet till en fantastisk kväll!

  Kontakt: graddgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Julfesten
  Julfesten project image

  Julfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under höstterminen. Sittningen är otroligt uppskattad av engagerade medlemmar då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig hösttermin tillsammans!

  Kontakt: julfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Recentiorsgasque
  Recentiorsgasque project image

  Recentiorsgasquen eller ”Reccegasquen” är eventet som avrundar Uppsalaekonomernas Recentiorsveckor. Är du ny i Uppsala är detta en perfekt första sittning som avslutas med fest och dans. Dessutom avslöjas även årets vinnare av Reccepokalen. Gasquen inträffar under både höst- och vårtermin i slutet av respektive termins Recceveckor.

  Kontakt: reccegasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Valentines Party
  Valentines Party project image

  Vad säger datumet 14 februari dig? Det är såklart till den dagen som Uppsalaekonomernas Valentine’s Party är tillägnat! Detta är årets mest kärleksfulla temafest, oavsett om du väljer att ta med bästa vännen eller din kära.

  Kontakt: valentinesparty@uppsalaekonomerna.com

 • Vårbalen
  Vårbalen project image

  I maj anordnars Uppsalaekonomernas Vårbal – ett väldigt omtyckt och populärt event på Uppsala Slott! Vid Vårbalen är klädseln frack och man får en ypperlig chans att visa upp sig från sin allra stiligaste sida. Kvällen består av fantastisk mat, förstklassig underhållning och en vals som avslutar kvällen på bästa sätt.

  Kontakt: varbal@uppsalaekonomerna.com

 • Vårfesten
  Vårfesten project image

  Vårfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under vårterminen. Sittningen är otroligt uppskattad av engagerade medlemmar då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig vårtermin tillsammans!

  Kontakt: varfesten@uppsalaekonomerna.com