Event

Eventutskottet ansvarar för Uppsalaekonomernas sociala aktiviteter som syftar till att erbjuda dig som medlem i föreningen eller utskottet en rolig fritid. Vi vill förgylla din studietid och hoppas att du får många härliga minnen av våra evenemang!

Eventutskottet står för föreningens sociala event och erbjuder dig som medlem en fartfylld och rolig fritid. Utskottet är mångfaldigt i det sättet att det finns många olika typer av event, allt för att just du ska få ut det mesta av din fritid och hitta vad du tycker är roligt. Eventutskottet arrangerar allt från små tillställningar på Borgen, tackverksamhet, och temafester till gasquer, baler och andra sittningar. Våra evenemang kan förhoppningsvis sätta extra prägel på din vardag och förgylla din studietid med många roliga minnen.

Oavsett om du är intresserad av att bara gå på våra evenemang eller faktiskt anordna ett, är vi i Eventutskottet säkra på att vi kan erbjuda något för dig!

Utskottsmöten

Eventutskottet har sitt första utskottsmöte måndag v.8 kl 16-17 i KPMG-arenan på Borgen. Där kommer vi berätta om terminens projekt och vad vi i Eventutskottet gör för något. Efter detta kommer utskottet ha gemensamma utskottsmingel tillsammans med de andra utskotten i fritidsbenet. Datum för detta kommer senare på terminen.

Om oss

Eventutskottet har, utöver sina projektgrupper för respektive event, en ordförande och en vice ordförande som har övergripande ansvar över utskottet. Ordförande och vice fungerar bland annat som stöd och vägledare för projektgrupper, förmedlar kontakt internt genom resten av föreningen samt ansvarar för uppstartsmöten, avstämningsmöten och utskottsmöten. I Eventutskottet har ordförande och vice relativt liknande uppgifter. Ordförande har även budgetansvar och ser över respektive projekts budget, samt utskottsbudgeten.

Har du några frågor om utskottet, våra olika projekt eller annat – tveka inte på att kontakta oss. Du når oss enklast på vår gemensamma mailadress Eventutskottet@uppsalaekonomerna.com eller separata telefonnummer (se rutan Kontakta oss).

Projekt

 • Gräddgasquen
  Gräddgasquen project image

  Gräddgasquen är en sittning som vi arrangerar för gräddan av Sveriges ekonomstudenter. Då bjuder vi in studenter från Handelshögskolan, Stockholms Universitet och Lunds Universitet till en fantastisk kväll!

  Kontakt: graddgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Julfesten
  Julfesten project image

  Julfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under höstterminen. Sittningen är otroligt uppskattad av engagerade medlemmar då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig hösttermin tillsammans!

  Kontakt: julfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Recentiorsgasque
  Recentiorsgasque project image

  Recentiorsgasquen eller ”Reccegasquen” är eventet som avrundar Uppsalaekonomernas Recentiorsveckor. Är du ny i Uppsala är detta en perfekt första sittning som avslutas med fest och dans. Dessutom avslöjas även årets vinnare av Reccepokalen. Gasquen inträffar under både höst- och vårtermin i slutet av respektive termins Recceveckor. Datum för Reccegasquen VT20 är den 3/3.

  Kontakt: reccegasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Valentines Party
  Valentines Party project image

  Februari månad går i kärlekens tecken med alla hjärtans dag som höjdpunkt. Kom och fira detta med oss på vårt hejdundrande Valentines Party. Vi intar tillsammans Göteborgs Nation den 12/2 för en kväll fylld av kärlek.

  Kontakt: valentinesparty@uppsalaekonomerna.com

 • Vårbalen
  Vårbalen project image

  I maj anordnars Uppsalaekonomernas Vårbal – ett väldigt omtyckt och populärt event på Uppsala Slott! Vid Vårbalen är klädseln frack och man får en ypperlig chans att visa upp sig från sin allra stiligaste sida. Kvällen består av fantastisk mat, förstklassig underhållning och en vals som avslutar kvällen på bästa sätt. Vårbalen VT20 äger rum den 23/5.

  Kontakt: varbal@uppsalaekonomerna.com

 • Vårfesten
  Vårfesten project image

  Vårfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under vårterminen. Sittningen är otroligt uppskattad av engagerade medlemmar då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig vårtermin tillsammans!

  Kontakt: varfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Examensgasquen

  Examensgasquen är en fartfylld avslutningssittning för kandidat- och masterstudenter som har examen framför sig inom kort. Mer info och datum om detta event kommer snart.

  Kontakt: examensgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Brännbollsturneringen

  Nytt event som anordnas tillsammans med Idrottsutskottet. Turneringen kommer att hållas i maj och välkomnar alla universitetsstudenter i Uppsala. Detta vill ni inte missa. Mer information kommer inom kort.