Projekt

Varje år anordnar Uppsalaekonomerna flertalet grundläggande utbildningar, ca 20 fester, 35 sittningar, event tillsammans med ett hundratal företag och mycket mer. Vi har en modevisning, en seglingstävling, fyra idrottsturneringar, sju idrottsträningar i veckan och vi ger också våra medlemmar möjligheten att åka på 27 utlandsresor. Detta arbete görs huvudsakligen i projektform av våra ca 400 aktiva medlemmar och självklart vill vi att just du ska vara en av dem så att föreningen kan fortsätta att utvecklas med hjälp av dina kunskaper, perspektiv och idéer.

Som engagerad i ett projekt inom Uppsalaekonomerna får du, liksom om du är aktiv i Reversen, Nätverksledare för VERA eller en del av Marknadsföringsgruppen, Kontaktdagarnas projektgrupp eller UEAM, en meriterande erfarenhet på CV:t, en inbjudan till föreningens omtyckta tackfester och vänner för livet!

Vad finns att söka?

Länk till ansökningsformuläret hittar du HÄR! 

Buddysystem VT21

1 projektledare, 3 projektmedlemmar/ ca 12 veckor

Buddysystem är till för att välkomna nya internationella utbytesstudenter till Uppsala Universitet genom att skapa roliga evenemang som både internationella och svenska studenter kan ta del av. Vill du vara med och arrangera välkomstveckor för utbytesstudenter som kommer till Uppsala? Sök då Buddysystem! (OBS, detta är för projektgruppen för Buddysystem. Ansökan för att bli buddy till en utbytesstudent öppnar senare i höst)

Uppsala International Week

5 projektmedlemmar ca 40 veckor

Har du en längtan för internationellt utbyte men har inte helt koll på hur du ska få till det under rådande pandemi? Har du någonsin undrat hur ett internationellt utbyte sker över zoom; hur det är att interagera över hela världen och nätverka internationellt? Då ska du kolla hit, närmare bestämt mot Uppsala International Week!

Detta års upplaga av Uppsala International Week kommer vara ett virtuellt projekt
och kommer därför inte att ställas in eller påverkas av rådande corona restriktioner! Det kommer att vara upp till projektgruppen att bestämma exakt hur veckan ska ska se ut. Preliminära planer inkluderar matlagning, virtuella företagsbesök och internationell skattjakt. Diskussioner med Lundaekonomerna är också igång och det kommer vara projektgruppens beslut om en potentiell collaboration kommer bli av.

Om det här verkar som något för dig, ansök genom podio länken ovan/under. Om du har några frågor, kontakta uiw.project@uppsalaekonomerna.com

Uppsala International Week är en del av den internationella organisationen IWCO och är en av 23 medlemsländer. Om du vill veta mer om IWCO och dess verksamhet: http://iw-co.org/

Spontananmälan

Du kan även anmäla ditt intresse för att engagera dig genom att skicka in en spontanansökan genom att klicka här. En spontan-ansökan gör att du finns i vårt intresseregister om något utskott behöver tillsätta en post som inte ligger i våra tillsättningsperioder. Därav kan du kontaktas löpande av ett av våra utskott.

Om du har några frågor gällande vår spontanansökan, maila vordf@uppsalaekonomerna.com

Vem kan söka?

Alla kan söka! Det finns både projekt som inte kräver några som helst förkunskaper eller tidigare erfarenheter – likväl som det finns projekt, eller roller inom projekt, som är utvecklande även för dig som har lite kött på benen. På samma sätt finns det projekt som löper över ett helt år likväl som sådana som bara tar någon månad. Det finns alltså projekt som passar perfekt för dig, oavsett mängd tid du vill lägga ner samt vad för typ av projekt du är sugen på.

10448706_10152828058286868_872590001563037372_o11039822_10152828056031868_6805255255559736281_o

Hur går det till?

Under höstterminen kommer det finnas ett antal veckolånga perioder då det finns chans att söka till våra projekt; så kallade tillsättningsperioder. I de allra flesta fall ansöker du genom att fylla i ett kortare webbformulär. Ett tips är att fylla i detta så utförligt du kan. Hur processen fortgår efter detta beror på vilket projekt och vilket utskott det är, men oftast blir du kallad till en intervju med utskottsordföranden och får sedan besked inom några dagar. Blir du antagen får du, och dina projektgruppsmedlemmar, ett uppstartsmöte och lite utbildningar – sen är det bara att köra igång!

Hur får jag reda på mer?

Hugg tag i vilken förtroendevald som helst och be dem berätta mer! Eller släng iväg ett mail, gå på ett utskottsmöte eller sväng förbi Borgen och ät din lunch. Det kan också vara roligt att prata med andra aktiva projektmedlemmar för att få veta mer om hur det är att göra projekt inom Uppsalaekonomerna i allmänhet. När det gäller detaljer kring ett specifikt projekt eller utskott så är det bäst att vända sig direkt till någon av utskottsordföranden. Kontaktuppgifter till dessa, samt mer information om utskotten och dess projekt, hittar du via Verksamhets-taggarna nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och önskar dig all lycka med din ansökan!