Projekt

Varje år anordnar Uppsalaekonomerna flertalet grundläggande utbildningar, ca 20 fester, 35 sittningar, event tillsammans med ett hundratal företag och mycket mer. Vi har en modevisning, en seglingstävling, fyra idrottsturneringar, sju idrottsträningar i veckan och vi ger också våra medlemmar möjligheten att åka på 27 utlandsresor. Detta arbete görs huvudsakligen i projektform av våra ca 400 aktiva medlemmar och självklart vill vi att just du ska vara en av dem så att föreningen kan fortsätta att utvecklas med hjälp av dina kunskaper, perspektiv och idéer.

Som engagerad i ett projekt inom Uppsalaekonomerna får du, liksom om du är aktiv i Reversen, Nätverksledare för VERA eller en del av Marknadsföringsgruppen, Kontaktdagarnas projektgrupp eller UEAM, en meriterande erfarenhet på CV:t, en inbjudan till föreningens omtyckta tackfester och vänner för livet!

Vad finns att söka?

Länk till ansökan finns HÄR!

.

Skribent för Reversen

4 poster / 1 termin

Gillar du att skriva? Tycker du det är intressant att genom text framföra åsikter, information eller nyheter? Vill du i framtiden vara verksam inom medieindustrin?

Nu söker vi på Reversenredaktionen fler skribenter som vill bidra med nya idéer och perspektiv för att utveckla Uppsalaekonomernas egna medlemstidning! Som skribent för Reversen får du mycket frihet och möjligheter att skriva om just det du vill skriva om – allt från ett kort reportage till större undersökningar eller kanske en debattartikel? Ta möjligheten att prova på hur det känns att vara en del av en riktig tidning!

Som engagerade i Reversen får du inte bara erfarenhet inom mediayrket utan även en fantastiskt möjlighet att träffa nya människor, utveckla ditt skrivande och samtidigt ha det oerhört kul.

Det krävs inga förkunskaper eller tidigare engagemang i Uppsalaekonomerna för att söka – så vi på redaktionen hoppas att just DU vill vara en del av Reversen och bidra till Uppsalaekonomernas fantastiska tidning.

Art director för Reversen

1 post / 1 termin

Är du duktig på Photoshop? Gillar du att skapa grafiskt material? Vill du till exempel jobba med marknadsföring i framtiden?

Få meriterande erfarenhet genom att söka posten som Reversens egna art director! Som art director är din huvuduppgift att ansvara och skapa allt grafiskt material som publiceras på Reversens hemsida, Facebooksida och Facebookgrupp. Exempelvis att skapa banners till hemsidan, bilder till artiklar samt omslag till vår podd.

Förutom erfarenhet får du som engagerade en fot in i Uppsalaekonomerna samt möjligheten att vara del av en projektgrupp som erbjuder massa kul.

Det krävs inga förkunskaper eller tidigare engagemang i Uppsalaekonomerna för att söka – så vi på redaktionen ser fram emot din ansökan!

Jubileumsbalen

5 projektmedlemmar / 30 veckor

Brinner du för eventplanering? Se hit!

Var tioende år anordnar Uppsalaekonomerna ett jubileumsfirande då många tidigare Uppsalaekonomer bjuds in och 2021 är det dags för 50-års jubileum. Vi söker just nu en projektgrupp, som tillsammans med projektledarna kommer skapa ett firande av högsta klass. Är du driven, nytänkande, strukturerad och vill vara med och anordna ett högtidligt samt storslaget evenemang från grunden, är Jubileumsbalen något för dig!

Vårbalen

4 poster / 15 veckor

Vårbalen är ett av utskottets största och mest utmanande projekt, men är även en av de mest uppskattade och eftertraktade tillställningar vi arrangerar inom eventutskottet. Uppsalaekonomernas vårbal speglas av stjärnglans och kommer i år äga rum på ett annorlunda sätt. Vi söker en erfaren, driven och kreativ projektgrupp som har en förkärlek till planering, organisering och utmaningar. I projektet ingår alltifrån budget, ordna underhållning, dekoration men även att vara med och forma ett nytt koncept.

Känns det rätt? Sök! 

Finansutskottet: Day at the office

2 projektmedlemmar / 8 veckor

Det är dags för terminens upplaga av Day at the office – även kallat DATO. Projektet innebär att studenter får en exklusiv möjlighet att under en dag träffa representanter från finansrelaterade företag och delta i workshops och föreläsningar. Nu söker vi två drivna projektledare som vill vara med och utforma projektet. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att skapa värdefulla kontakter med företag, få ny lärdom om att driva projekt och framförallt ha roligt! Visst låter det spännande? Sök redan nu!

Internationella utskottet: Go Global Group

1 projektledare, 4 projektmedlemmar / 12 veckor

Drömmer du om en karriär på UD? Vill du jobba med marknadsföring på Nike i Oregon eller på Ganni i Köpenhamn? Kanske sitta med freds- och konfliktfrågor på FN i New York? Eller arbeta på Handelsbanken i London? SE HIT! Vi är glada att presentera Internationella utskottets nysatsning Go Global Group! En möjlighet att få arrangera givande och inspirerande föreläsningar med internationella företag där ni själva väljer vilken typ av bransch ni vill rikta in er på! Inte bara får ni lyssna och ta del av spännande föreläsare utan också etablera en kontakt med framtida potentiella arbetsgivare utomlands!

Spontananmälan

Du kan även anmäla ditt intresse för att engagera dig genom att skicka in en spontanansökan genom att klicka här. En spontan-ansökan gör att du finns i vårt intresseregister om något utskott behöver tillsätta en post som inte ligger i våra tillsättningsperioder. Därav kan du kontaktas löpande av ett av våra utskott.

Om du har några frågor gällande vår spontanansökan, maila vordf@uppsalaekonomerna.com

Vem kan söka?

Alla kan söka! Det finns både projekt som inte kräver några som helst förkunskaper eller tidigare erfarenheter – likväl som det finns projekt, eller roller inom projekt, som är utvecklande även för dig som har lite kött på benen. På samma sätt finns det projekt som löper över ett helt år likväl som sådana som bara tar någon månad. Det finns alltså projekt som passar perfekt för dig, oavsett mängd tid du vill lägga ner samt vad för typ av projekt du är sugen på.

10448706_10152828058286868_872590001563037372_o11039822_10152828056031868_6805255255559736281_o

Hur går det till?

Under höstterminen kommer det finnas ett antal veckolånga perioder då det finns chans att söka till våra projekt; så kallade tillsättningsperioder. I de allra flesta fall ansöker du genom att fylla i ett kortare webbformulär. Ett tips är att fylla i detta så utförligt du kan. Hur processen fortgår efter detta beror på vilket projekt och vilket utskott det är, men oftast blir du kallad till en intervju med utskottsordföranden och får sedan besked inom några dagar. Blir du antagen får du, och dina projektgruppsmedlemmar, ett uppstartsmöte och lite utbildningar – sen är det bara att köra igång!

Hur får jag reda på mer?

Hugg tag i vilken förtroendevald som helst och be dem berätta mer! Eller släng iväg ett mail, gå på ett utskottsmöte eller sväng förbi Borgen och ät din lunch. Det kan också vara roligt att prata med andra aktiva projektmedlemmar för att få veta mer om hur det är att göra projekt inom Uppsalaekonomerna i allmänhet. När det gäller detaljer kring ett specifikt projekt eller utskott så är det bäst att vända sig direkt till någon av utskottsordföranden. Kontaktuppgifter till dessa, samt mer information om utskotten och dess projekt, hittar du via Verksamhets-taggarna nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och önskar dig all lycka med din ansökan!