Projekt

Varje år anordnar Uppsalaekonomerna flertalet grundläggande utbildningar, ca 20 fester, 35 sittningar, event tillsammans med ett hundratal företag och mycket mer. Vi har en modevisning, en seglingstävling, fyra idrottsturneringar, sju idrottsträningar i veckan och vi ger också våra medlemmar möjligheten att åka på 27 utlandsresor. Detta arbete görs huvudsakligen i projektform av våra ca 400 aktiva medlemmar och självklart vill vi att just du ska vara en av dem så att föreningen kan fortsätta att utvecklas med hjälp av dina kunskaper, perspektiv och idéer.

Som engagerad i ett projekt inom Uppsalaekonomerna får du, liksom om du är aktiv i Reversen, Nätverksledare för VERA eller en del av Marknadsföringsgruppen, Kontaktdagarnas projektgrupp eller UEAM, en meriterande erfarenhet på CV:t, en inbjudan till föreningens omtyckta tackfester och vänner för livet!

Vad finns att söka?

Länk till ansökan finns HÄR!

.

Sök nätverksledare till VERA HT21

2 projektledare /  20 veckor

Vill du vara med och påverka jämställdheten i näringlivet? Då är VERA något för dig! VERA är Uppsalaekonomernas nätverk med fokus på feminism i näringlivet. Har du bra ideér, driv och ett stort intresse för både näringsliv och jämställdhet är VERA perfekt för dig. Vi söker två stycken nätverksledare som tillsammans kommer att anordna olika typer av event under terminen för att främja feminism i näringslivet. Vanligtvis håller man i 4-6 mindre evenemang såsom frukost- och fikamöten med eventuella föreläsare samt kill- och tjejmiddagar. Syftet med VERA är att sammanföra nya, som gamla studenter för att belysa om jämställdhet och motivera samt inspirera varandra till att utveckla sig själva och sitt kontaktnät i professionella sammanhang. Som nätverksledare har man fria händer kring hur evenemangen ska genomföras samt hur syftet ska uppnås, man får även mycket stöd och inspiration från tidigare projektgrupper samt utskottsordföranden. Alla är välkomna att söka oavsett termin eller tidigare engagemang!

Nätverksledare för Uppsalaekonomernas Mentorskapsprogram

2 poster /  Resten av VT21 +  hela HT21 

Vi söker två stycken nätverksledare till Uppsalaekonomernas nystartade mentorskapsprogram. Vi söker två drivna och innovativa visionärer som ska vara med i uppstarten av detta nätverk. Som nätverksledare kommer du att vara med och sätta din prägel på programmet, skapa rutiner och arbetssätt, samt vara den som sjösätter programmet för första gången någonsin i Uppsalaekonomernas historia. För mer information, besök länken HÄR!

Homecoming Weeks

5 projektledare / ca 20 veckor

Vi söker 5 stycken organiserade och drivna projektledare som vill anta vårat NYA ROLIGA projekt Homecoming Weeks för våra master- och utbytesstudenter som kommer till Uppsala. Projektet kommer att genomföras på engelska och kommer pågå i 2-3 veckor. För mer information – se det separata evenemanget ”Apply for projectleader for Homecoming Weeks”.

Buddy HT21

ca 50 buddies / 2-3 veckor

En buddy är till för att välkomna nya internationella utbytesstudenter/masterstudenter till Uppsala Universitet genom att skapa roliga evenemang som både internationella och svenska studenter kan ta del av. Projektet i helhet heter Homecoming Weeks, vilket för i år är ett nytt koncept, du som Buddy kommer få en utbytesstudent tilldelad till dig och finnas där för denna personen! Vill du vara en del av att välkomna nya studenter till Uppsala samt få extra poäng inför ditt eget utbyte? Sök då Buddy!

Reccegasquen HT21

1 projektledare, 4 projektmedlemmar / ca 25 veckor

Vi söker nu en glad, driven och kreativ projektgrupp som ska se till att nästa Reccegasque går till historien! Tillsammans kommer projektgruppen att sköta all nationskontakt, budget, dekorationer och mycket mer! Reccegasquen är en sittning som kommer att gå av stapeln i mitten av oktober och deltagarantalet brukar vanligtvis ligga runt 300 sittandes. Det är ett perfekt projekt för dig som är sugen på att testa att göra projekt inom både föreningen och eventutskottet, sök redan idag!

Brännbollsturneringen / Hit and Run

2 projektledare, 4 projektmedlemmar / ca 20 veckor, prel. datum 26/9. 

Äntligen händer det! Vi söker en projektgrupp till vårt nya event – BRÄNNBOLLSTURNERINGEN! Eventet, som förhoppningsvis går av stapeln i september, består av en heldag med brännboll och dagsfest följt av ett hejdundrande släpp på nation. Projektet behöver sex stycken medlemmar som är intresserad av att arrangera en idrottsturnering såväl som en härlig fest. Låter detta intressant så tveka inte att söka!

Spontananmälan

Du kan även anmäla ditt intresse för att engagera dig genom att skicka in en spontanansökan genom att klicka här. En spontan-ansökan gör att du finns i vårt intresseregister om något utskott behöver tillsätta en post som inte ligger i våra tillsättningsperioder. Därav kan du kontaktas löpande av ett av våra utskott.

Om du har några frågor gällande vår spontanansökan, maila vordf@uppsalaekonomerna.com

Vem kan söka?

Alla kan söka! Det finns både projekt som inte kräver några som helst förkunskaper eller tidigare erfarenheter – likväl som det finns projekt, eller roller inom projekt, som är utvecklande även för dig som har lite kött på benen. På samma sätt finns det projekt som löper över ett helt år likväl som sådana som bara tar någon månad. Det finns alltså projekt som passar perfekt för dig, oavsett mängd tid du vill lägga ner samt vad för typ av projekt du är sugen på.

10448706_10152828058286868_872590001563037372_o11039822_10152828056031868_6805255255559736281_o

Hur går det till?

Under höstterminen kommer det finnas ett antal veckolånga perioder då det finns chans att söka till våra projekt; så kallade tillsättningsperioder. I de allra flesta fall ansöker du genom att fylla i ett kortare webbformulär. Ett tips är att fylla i detta så utförligt du kan. Hur processen fortgår efter detta beror på vilket projekt och vilket utskott det är, men oftast blir du kallad till en intervju med utskottsordföranden och får sedan besked inom några dagar. Blir du antagen får du, och dina projektgruppsmedlemmar, ett uppstartsmöte och lite utbildningar – sen är det bara att köra igång!

Hur får jag reda på mer?

Hugg tag i vilken förtroendevald som helst och be dem berätta mer! Eller släng iväg ett mail, gå på ett utskottsmöte eller sväng förbi Borgen och ät din lunch. Det kan också vara roligt att prata med andra aktiva projektmedlemmar för att få veta mer om hur det är att göra projekt inom Uppsalaekonomerna i allmänhet. När det gäller detaljer kring ett specifikt projekt eller utskott så är det bäst att vända sig direkt till någon av utskottsordföranden. Kontaktuppgifter till dessa, samt mer information om utskotten och dess projekt, hittar du via Verksamhets-taggarna nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och önskar dig all lycka med din ansökan!