Projekt

Varje år anordnar Uppsalaekonomerna flertalet grundläggande utbildningar, ca 20 fester, 35 sittningar, event tillsammans med ett hundratal företag och mycket mer. Vi har en modevisning, en seglingstävling, fyra idrottsturneringar, sju idrottsträningar i veckan och vi ger också våra medlemmar möjligheten att åka på 27 utlandsresor. Detta arbete görs huvudsakligen i projektform av våra ca 400 aktiva medlemmar och självklart vill vi att just du ska vara en av dem så att föreningen kan fortsätta att utvecklas med hjälp av dina kunskaper, perspektiv och idéer.

Som engagerad i ett projekt inom Uppsalaekonomerna får du, liksom om du är aktiv i Reversen, Nätverksledare för VERA eller en del av Marknadsföringsgruppen, Kontaktdagarnas projektgrupp eller UEAM, en meriterande erfarenhet på CV:t, en inbjudan till föreningens omtyckta tackfester och vänner för livet!

Vad finns att söka?

 

StatEcon

I vår är det äntligen dags för StatEcon! Vi söker nu en projektledare och en projektmedlem med ett intresse för statistik. Som projektduo kommer ni att planera en dag i statistikens anda fylld av företagsbesök i Stockholm. Vi söker två idérika och drivande projektmedlemmar som kan fundera kring projektets potentiella utformning och jobba fram det bästa slutresultatet. Företagsgruppen kommer att vara er hjälpande hand gällande företagskontakt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi letar efter en projektledare och en projektmedlem i ca åtta veckor

Klicka här för att ansöka!

Day at the Office

Är du intresserad av finans, gillar att knyta kontakter och vill vara med att planera en heldag fylld med företagsbesök? Det är dags för årets upplaga av Day at the office, DATO, och vi söker nu en projektledare och en projektmedlem som tillsammans vill vara med och utforma denna dag. Projektet går ut på att 20 studenter besöker finansrelaterade företag under en heldag i Stockholm. Till projektgruppen söker vi dig som har ett intresse för finans och vill prova på att driva ett projekt från början till själva projektdagen. Företagsgruppen kommer vara er hjälpande hand när det kommer till företagskontakter. Sök redan idag!

Vi letar efter en projektledare och en projektmedlem i ca 10 veckor

Klicka här för att ansöka!

Brännbollsturnering

Äntligen händer det! Vi söker en projektgrupp till vårt nya event – BRÄNNBOLLSTURNERINGEN! Eventet, som går av stapeln i maj, består av en heldag med brännboll och dagsfest följt av ett hejdundrande släpp på nation. Projektet behöver sex stycken medlemmar som är intresserad av att arrangera en idrottsturnering såväl som en härlig dagsfest. Låter detta intressant så tveka inte att söka!!!

Klicka här för att ansöka!

UE Regattan

UE Regattan är ett av föreningens största projekt. En chans för studenter att under en dag vara med på en rafflande seglingstävling mellan några noga utvalda företag i Stockholms soliga skärgård. Dagen avslutas sedan med en efterföljande sittning. Regattan går av stapeln i slutet av våren. Detta är en unik möjlighet för dig som vill knyta värdefulla kontakter med företag, skaffa meriterande erfarenheter och framförallt rodda ett riktigt häftigt och roligt projekt!

Vi letar efter en projektledare och tre projektmedlemmar i ca 15 veckor

Klicka här för att ansöka!

EY Amazing Case

EY Amazing Case är ett caseevenemang med tillhörande sittning. Evenemanget består av en eftermiddag med caselösning på EY:s kontor i Uppsala samt en efterföljande sittning på nation. Ett grymt projekt för dig som gillar caselösning och som vill visa framfötterna för EY!

Vi letar efter två projektledare i ca fem veckor

Klicka här för att ansöka!

Vem kan söka?

Alla kan söka! Det finns både projekt som inte kräver några som helst förkunskaper eller tidigare erfarenheter – likväl som det finns projekt, eller roller inom projekt, som är utvecklande även för dig som har lite kött på benen. På samma sätt finns det projekt som löper över ett helt år likväl som sådana som bara tar någon månad. Det finns alltså projekt som passar perfekt för dig, oavsett mängd tid du vill lägga ner samt vad för typ av projekt du är sugen på.

10448706_10152828058286868_872590001563037372_o11039822_10152828056031868_6805255255559736281_o

Hur går det till?

Under höstterminen kommer det finnas ett antal veckolånga perioder då det finns chans att söka till våra projekt; så kallade tillsättningsperioder. I de allra flesta fall ansöker du genom att fylla i ett kortare webbformulär. Ett tips är att fylla i detta så utförligt du kan. Hur processen fortgår efter detta beror på vilket projekt och vilket utskott det är, men oftast blir du kallad till en intervju med utskottsordföranden och får sedan besked inom några dagar. Blir du antagen får du, och dina projektgruppsmedlemmar, ett uppstartsmöte och lite utbildningar – sen är det bara att köra igång!

Hur får jag reda på mer?

Hugg tag i vilken förtroendevald som helst och be dem berätta mer! Eller släng iväg ett mail, gå på ett utskottsmöte eller sväng förbi Borgen och ät din lunch. Det kan också vara roligt att prata med andra aktiva projektmedlemmar för att få veta mer om hur det är att göra projekt inom Uppsalaekonomerna i allmänhet. När det gäller detaljer kring ett specifikt projekt eller utskott så är det bäst att vända sig direkt till någon av utskottsordföranden. Kontaktuppgifter till dessa, samt mer information om utskotten och dess projekt, hittar du via Verksamhets-taggarna nedan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och önskar dig all lycka med din ansökan!