Förtroendevald

Hej, vad roligt att du hittat hit!

Det är vi på bilden som är Uppsalaekonomernas förtroendevalda. Det är vårt ansvar att se till att föreningen rullar på och utvecklas för att ge Uppsalas ekonomistudenter en leendeframkallande studietid. Vi arrangerar allt ifrån spännande företagsbesök och inspirerande föreläsningar till härliga resor och minnesgivande möten.

Letar du efter en lärorik och rolig erfarenhet? Vill du också vara med att driva, utveckla och förbättra föreningen? Är du ordinarie medlem i föreningen? Då har du kommit helt rätt – varmt välkommen!

Varje termin söker vi efter nya förtroendevalda till nästkommande termin. Dessa tillsätts främst på föreningens vår- respektive höststämmor.

Just nu är ansökningen till företagsgruppen öppen! Skicka in din ansökan via denna länk senast söndagen den 26:e april (17.00). Mer information om företagsgruppen hittar du här samt i tillsättningens facebook-evenemang.

Skulle det dyka upp frågor så tveka inte att höra av dig! För postspecifika frågor vänder du dig lättast direkt till den person som sitter på posten du har frågor kring. För frågor gällande tillsättningsprocessen är det enklast att du direkt höra av dig till valberedningen [valberedningen@uppsalaekonomerna.com].

Må gott och ha en fortsatt härlig dag!

/ Förtroendevaldskaran VT19

Läs mer om…


De olika förtroendeposterna

Hur processen går till

Vakanta poster

Valberedningen

FAQ