Förtroendevald

Hej, vad roligt att du hittat hit!

Det är vi på bilden som är Uppsalaekonomernas förtroendevalda. Det är vårt ansvar att se till att föreningen rullar på och utvecklas för att ge Uppsalas ekonomistudenter en leendeframkallande studietid. Vi arrangerar allt ifrån spännande företagsbesök och inspirerande föreläsningar till härliga resor och minnesgivande möten.

Letar du efter en lärorik och rolig erfarenhet? Vill du också vara med att driva, utveckla och förbättra föreningen? Är du ordinarie medlem i föreningen? Då har du kommit helt rätt – varmt välkommen!

Varje termin söker vi efter nya förtroendevalda till kommande termin. Dessa tillsätts främst på föreningens vår- respektive höststämmer. Just nu tillsätter vi även posten som Art Director (för föreningens alldeles egna tidning Reversen) vilken står som vakant inför vårtermin! Du kan läsa mer om hur du söker posten här!

Skulle det dyka upp frågor så tveka inte att höra av dig. Du hittar oss i korridorerna på Eko, vid kaffemaskinen på Borgen eller så når du oss via mail på valberedningen@uppsalaekonomerna.com.

Må gott och ha en fortsatt härlig dag!

/ Förtroendevaldskaran VT19

 

Läs mer om…


De olika förtroendeposterna

Hur processen går till

Vakanta poster

Valberedningen

FAQ