Uppsala Presentationsakademi

Vill du lära dig förmågan att förmedla ett budskap som Martin Luther King, eller helt enkelt bara bli en skickligare talare? -Då är detta en fantastisk möjlighet! Missa inte chansen att under ett tvådagars evenemang utveckla dina kunskaper inom presentationsteknik!

Nu är det äntligen dags för 2015 års presentationsakademi, där talarnas talare utses! Missa inte chansen att under ett tvådagars evenemang utveckla dina kunskaper inom presentationsteknik i stolt samarbete med EY. Under två dagar kommer Du få lära dig grunderna i presentationsteknik och hur du bemästrar storytelling och retorik. Första dagen bjuds du på två föreläsningar och workshops. Du får därefter sätta dina kunskaper på prov inför representanter från EY och får i samband med detta personlig feedback på din prestation. Sista dagen avslutas med en oförglömlig sittning på Stockholms Nation med EY.
Evenemanget äger rum den 20-21 maj. Anmälan till UPA görs senast 23:59, Fredagen 15 maj. För att just Du ska få bli en av de utvalda, anmäl dig till:upa@uppsalaekonomerna.comAnge ”Förnamn Efternamn” i ämnesraden.
Vi ser fram emot din ansökan!
Under dag ett, den 20 maj, hålls en lunchföreläsning i presentationsteknik! Uppsalaekonomerna bjuder tillsammans med EY in till en lunchföreläsning i grunderna i presentationsteknik. Ta chansen att utveckla dina retoriska kunskaper och lär dig fånga en publik. EY bjuder i samband med föreläsningen på lunchmackor och dryck. Då vi har ett begränsat antal platser gäller det Först till kvarn!
Tid: 12:00-13:00 20 maj. OBS! Se till att komma i tid då föreläsning börjar direkt vid utsatt tid.
Plats: H1
Under dag två, den 21 maj, kommer kommunikationsexperten Michael Riise och föreläser om presentationsteknik och presenterar de verktyg som krävs för att lyckas.
Tid: 12:00-13:00 21 maj.
Plats: H1
Välkommen!