Tillsättning Kontaktdagarnas projektgrupp

Vad roligt att du hittat hit och är taggad på att bli en del av Kontaktdagarna HT 2018! Här kan du läsa om posterna som går att söka och vad det innebär. Det krävs ingen speciell förkunskap för att få söka utan för oss är det viktigaste att du är taggad på att jobba i team och på att göra kontaktdagarna till det bästa någonsin.

Projektet anordnas av Uppsalaekonomerna men eftersom det är en mässa för både ekonomer, medievetare och systemvetare så får man mer än gärna söka oavsett vad man pluggar.

Har du frågor om posterna eller ansökan, tveka inte på att hör av er till oss.

Agnes Burell – Projektledare@kontaktdagarna.se
David Jansson – Vice.projektledare@kontaktdagarna.se

Ansökan till projektgruppen gör du genom att klicka på länken här! Ansökan stänger söndag 25 februari kl. 23:59.

Vi söker projektmedlemmar till posterna

Ledningsgruppen:
Ledningsgruppen består av 6 personer; projektledare, vice projektledare, företagsansvarig, eventansvarig, marknadsföringsansvarig och mässansvarig. Ledningsgruppens medlemmar rapporterar till projektledarna och därefter hålls ledningsmöten en gång i veckan.

Företagsansvarig
Som företagsansvarig är du en del av ledningsgruppen med ansvar för samordningen av arbetet i företagsgruppen. I företagsgruppen ingår fyra personer med huvudansvar för företagskontakt, två personer med huvudansvar för sponsring och en med huvudansvar för föreläsningar. Ditt huvudsakliga ansvar ligger inte bara i att ha en översiktlig syn på gruppens arbete och en bra sammanhållning utan även att bidra med motivation och pepp. Du är även en del i att tillsammans med gruppen genomföra arbetsuppgifter och arbeta aktivt mot de mål som vi tillsammans sätter upp.

Eventansvarig
Som eventansvarig är du en del av ledningsgruppen och har det övergripande ansvaret för att samordna och planera de evenemang som anordnas i samband med mässan och löpande under året. Arbetet och planeringen inför eventen sker tillsammans med en till person och i posten ingår även ett tätt samarbete med sponsoransvariga.

Marknadsföringsansvarig
Som marknadsföringsansvarig är du en del av ledningsgruppen med ansvar för att samordna arbetet i gruppen. Du är ansvarig för den löpande kommunikationen mellan samtliga grupper för att kunna koordinera vad som ska förmedlas genom våra sociala medier och hemsida. Du är även en del i det löpande arbetet inom marknadsföringsgruppen och ser till att understödja samtliga medlemmar med kreativitet, nytänkande och motivation.

Mässansvarig
Som mässansvarig är du en del av ledningsgruppen och samordnar allt arbete inför och under mässan. Detta innefattar många olika delar som att organisera uppbyggnaden av mässområdet, logistik scheman och kontaktsamtal. Du kommer även att ha ansvar för att ha en överblickande helhetssyn på mässgruppens arbete och vara ett stöd för övriga gruppmedlemmar genom att peppa dem och bidra med energi under projektets gång. När mässan går av stapeln har du det yttersta ansvaret vilket gör att är viktigt att du är strukturerad, noggrann och stresstålig.

Företagsgruppen:

Företagsansvarig
Se beskrivning under ledningsgruppen

Företagskontakt (4 personer sökes)
Vi söker fyra personer med huvudansvar att kontakta företag gällande deras medverkan på mässa. I dina arbetsuppgifter ingår även att fungera som en kontaktperson för de medverkande företagens representanter löpande under året. Du kommer få bra insyn i hur det är att samarbeta med företag och även få möjlighet till utbildning inom sälj och teambuilding.

Sponsorkontakt (2 personer sökes)
I rollen som sponsorkontakt kommer du vara en del av företagsgruppen och deras arbete med att få in företag till mässan. Ni kommer att vara två personer som delar på ansvaret för Kontaktdagarnas sponsring, där en har ansvar för sponsring för mässan och den andra för eventen. Sponsring till mässa innebär bland annat lunchrum, lounger och bilar medan sponsring till event innebär bland annat sponsring till eventen under mässdagarna och även alla löpande event under året. Rollen innebär ett nära samarbete med företagsgruppen, mässgruppen och eventgruppen. Initialt kommer arbetet likna arbetsuppgifterna involverade i företagskontakt-posten (se beskrivning för företagskontakt).

Föreläsningskontakt
I rollen som föreläsningskontakt kommer du vara en del av företagsgruppen och deras arbete med att få in företag till mässan. Ditt huvudansvar och främsta fokus är att boka in föreläsare till mässans föreläsningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med mässgruppen. Initialt kommer arbetet likna arbetsuppgifterna involverade i företagskontakt-posten (se beskrivning för företagskontakt).

Eventgruppen:

Eventansvarig
Se beskrivningen under ledningsgruppen

Event
Som en del av eventgruppen kommer du tillsammans med eventansvarig planera och fixa inför eventen innan och under mässan. Arbetet kommer till exempel innefatta att planera och organisera inför frukost samt lunch under mässdagarna men även mingelkväll och den avslutande gasquen.

Marknadsföringsgruppen:

Marknadsföringsansvarig
Se beskrivning under ledningsgruppen

Art Director
Som Art Director kommer du ansvara för och arbeta praktiskt med all grafisk design som presenteras under projekttiden. Du ansvarar för att allt material ser professionellt ut och är grafiskt sammanhängande. Du kommer att ha en kreativ roll med samarbeten som berör samtliga grupper. Vi söker dig som besitter känsla för färg och form men du behöver inte ha några tidigare erfarenheter. Med ett stort intresse för kreativt skapande kommer du långt!

Kommunikatör
Som kommunikatör är du ansvarig för all kommunikation som sker löpande via våra sociala medier. Din huvuduppgift är att sammanställa den information och de texter som ska publiceras på alla Kontaktdagarnas informationskanaler under året. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga grupper och främst med Art Director och IT. Intresse kring dessa roller är meriterande då du kommer fungera som en hjälpande hand åt dessa poster. Du är en driven och kreativ person med fokus på att öka spridningen av Kontaktdagarna-

IT-ansvarig
Som IT-ansvarig är du ansvarig för den löpande uppdateringen och utveckling av hemsidan. Ansvaret gör att du har ett nära samarbete med samtliga grupper men också att du arbetar självständigt. På mässan har du även ansvar för allting som berör IT. Du behöver inte ha stora erfarenheter utan med en vilja och intresse att lära sig kommer du komma långt på.

Mässgruppen:

Mässansvarig
Se beskrivning under ledningsgruppen

Vice mässansvarig med hållbarhetsansvar
Som vice mässansvarig har du två huvudsakliga uppgifter. Du är ansvarig för att utveckla Kontaktdagarnas hållbarhetstänk inom projektets alla olika delar. Kontaktdagarna har blivit tilldelad ett miljöcertifikat och har som ambition att ligga i framkant bland Sveriges mässor gällande hållbarhetsarbete. Utrymme finns att på ett nytänkande och kul sätt fortsätta lyfta fram Kontaktdagarnas insats för miljön. Din andra huvudsakliga uppgift är att du har ansvar för loungerna som finns på mässan vilket gör att du kommer ha ett nära samarbete med mässansvarig och sponsorkontakt mässa men även övriga medlemmar inom mässgruppen.

Kampanj- och kontaktsamtalsansvarig
Som kampanj- och kontaktsamtalsansvarig är du främst ansvarig för att planera och organisera kontaktsamtalen som hålls under mässan. Ett kontaktsamtal är ett avslappnat samtal mellan en utvald student och en företagsrepresentant. Du är ansvarig för att organisera och utveckla dessa samtal samt hålla en löpande kontakt med de utställare som väljer att hålla kontaktsamtal.  Du kommer även ha en överblickande insyn i många av projektets delar som ansvar för logistiken och planeringen av de olika kampanjerna, salsbokningar och vårt fina Kontaktdagarna-rum inklusive dess vind.

Medarbetaransvarig
Som medarbetaransvarig är du ansvarig för alla projektets rekryteringsprocesser. Den största rekryteringsprocessen är rekryteringen av de drygt 100 medarbetare som hjälper till och arbetar under mässan men även rekryteringen av projektets koordinatorer ingår i rollen.

Ansökan stänger söndag 25 februari kl. 23:59. Vi ser fram emot din ansökan!