Sök till Marknadsföringsgruppen VT16

Nu är ansökan till Marknadsföringsgruppen VT16 öppen. Är du kreativ och brinner för foto, film, grafisk design eller  marknadsföringsstrategi? Sök nu!

Marknadsföringsgruppen (MG) är ett operativt organ inom Uppsalaekonomerna och tillsammans ansvarar medlemmarna i MG för marknadsföringen av alla föreningens projekt. Oavsett om det kommer till en gasque, en idrottsturnering eller ett företagsbesök är det alltså medlemmar i MG som står bakom marknadsföringen. Vårbalen, Best in Business, Regattan och P3-gasquen är bara ett fåtal av alla de grymma projekt som söker marknadsförare till våren

Nytt för våren är att du söker till en specifik roll inom marknadsföringsgruppen.

Grafiker ansvarar för alla de grafiska delarna av marknadsföringsarbetet. Print som webb! Utifrån Uppsalaekonomernas grafiska profil tar du fram affischer, cover photos, flyers och övrigt grafiskt material för att locka folk till vårens grymma projekt.

Sök här.

 

Kommunikatörer sköter den strategiska biten. Som kommunikatör är det din uppgift att analysera situationen och målgruppen för att därefter ta fram den galnaste, smartaste och bästa marknadsföringsplanen för just det projektet.

Sök här.

 

Fotografer ansvarar för att fotografera och redigera bilderna från Uppsalaekonomernas event. Detta gäller allt från lunchföreläsningar och Valentine’s Party till våra absolut största gasquer.

Sök här.

 

Filmskapare tar fram filmer för att skapa lite extra hype kring vissa av våra event. Här gäller det att vara kreativ för att komma på grymma idéer till både innehåll och klippning.

Sök här. 

 

För att vara med i Marknadsföringsgruppen behöver man absolut inte vara proffs. Med mycket driv och en bra känsla kommer man långt!

Sök senaste 23.59 fredagen den 11/12!

 

Vill du träffa oss? Tisdagen den 8/12 står MG i Lokstallarna och berättar mer.

Vi ses där!

 

Självklart går det också bra att höra av sig till oss:

Stina Hansson – Ordförande för MG

0735-88 70 70, ordf.mg@uppsalaekonomerna.com

Josefine Erikson Brangstrup – Vice Ordförande för MG

0707-18 94 56,  vice.mg@uppsalaekonomerna.com