SM i ekonomi

Vill du kunna titulera dig svensk mästare i ekonomi? Uppsalaekonomerna arrangerar deltävlingen för att få representera Uppsala universitet vid den nationella finalen där ditt lag har chansen att ta del av prissumman på 65 000 kr!

SM i ekonomi är en lagtävling som delas upp i tre etapper; deltävling, semifinal och final. Deltävlingen i Uppsala hålls den 13 mars och består av ett skriftligt prov som ni skriver i grupper om tre stycken. Den grupp som får bäst resultat får delta i den nationella tävlingen som i år hålls vid Södertörns högskola 7-10 maj. Finalhelgen kommer förutom tävlingsmomenten bjuda på föreläsningar, gasque, mingel med studenter från hela Sverige och massor av möjligheter nätverka!
För att få delta får man inte ha tagit mer än 210 högskolepoäng vid deltävlingstillfället. Man ska vara medlem i Uppsalaekonomerna eller kåren, samt vara registrerad för heltidsstudier. Ni ska vara en grupp om tre studenter varav en är utsedd lagledare.
Tag chansen att bli svensk mästare i ekonomi, anmäl dig till smiekonomi@uppsalaekonomerna.com
I detta mail ska du för samtliga gruppdeltagare ange: namn, personnummer, telefonnummer, mailadress och adress. Är man inte en komplett grupp kan man anmäla sig så försöker vi i mån av möjlighet pussla ihop lag.

När? Fredag 13:onde mars klockan 09:00

Var? Ekonomikum

Hur? Skriftligt prov som skrivs i grupper om tre

Deltagarna bjuds under deltävligen på lunch!