Mässkickoff med KPMG och Handelsbanken

På onsdag är det dags för mässkickoff för Kontaktdagarna 2015. Vi kommer att dela ut goodiebags till de 600 första besökarna och du har även chansen att i samarbete med The Scholar vinna en cykel värd 10.000 kronor. Passa även på att träffa representanter från Handelsbanken i Lokstallarna och gå på den interaktiva liveintervjun med KPMG.

Att arbeta inom KPMG är mycket spännande och utvecklande. KPMG är en av ”The Big Four” – de fyra stora internationella revisionsfirmorna och erbjuder utöver revision tjänster inom bland annat corporate finance, riskhantering och management consulting. Under föreläsningen kommer publiken att följa en liveintervju med en student från Uppsala följt av tips inför intervjuer. Efteråt kommer det finnas möjlighet att prata med representanter från KPMG. Kom på denna föreläsning och passa på att ställ de frågor som du undrar över, förbered dig inför nästkommande veckas mässa och ta chansen att se om KPMG är något för dig!

Anmälan görs via KD-Admin på kdadmin.kontaktdagarna.se, har du inte redan ett konto så skapar du det enkelt och direkt på samma länk.

Anmälan stänger 23:59 tisdag 20/1

Tid: 12.00-13.00

Plats: KPMG-salen (H2)