KD 2016 söker nu projektgrupp

Tyckte du att Kontaktdagarna 2015 var fett, proffsigt och roligt? Letar du efter nya spännande utmaningar? Sök då till projektgruppen för KD 2016!

Just nu letar Kontaktdagarna 2016 efter ledningsgrupp och företagsgrupp. Vi söker dig som:

 

  • – är strukturerad och stresstålig
  • – bra på att kommunicera
  • – en riktig teamplayer
  • …men framför allt taggad på att göra KD 2016 bättre än någonsin!

 

Mässgruppen:

– Vice mässansvarig med hållbarhetsansvar som arbetar tätt med mässansvarige och ansvarar för att utveckla hållbarhetstänket inom alla delar av projektet.

– Föreläsningsansvarig som har till uppgift att anordna aktiviteter kring mässan som t ex föreläsningar, workshops och företagsmingel.

– Medarbetaransvarig som ansvarar för att rekrytera och samordna de drygt 100 medarbetarna.

– Kontaktsamtalsansvarig som ansvarar för att planera, organisera och genomföra de kontaktsamtal som sker under mässdagarna mellan företag och studenter.

 

Eventgruppen:

– 2 st eventmedarbetare som tillsammans med eventansvarige planerar och organiserar frukost samt lunch under mässdagarna, minglet under den första kvällen och den storslagna gasquen den sista kvällen.

 

Marknadsföringsgruppen:

– Marknadsföringsansvarig som ansvarar för mässans externa kommunikation. Detta innebär alllt från filmer- och reklamkampanjer till tryckt material och profilprodukter.

– 3 st personer i marknadsföringsgruppen. Har du extra bra koll på grafisk design, Adobe-programmen eller sociala medier är det meriterande men inget krav.

 

Företagsgruppen:

– Företaggruppen arbetar med att kontakta företag och bjuda in dem att ställa ut på mässan samt ansvarar för servicen till företagen fram till och under mässdagarna.

– Sponsgruppen är en del av företagsgruppen vilka har som huvudansvar att söka produktspons till mässan och de kampanjer som sker innan mässan. Dessa personer kommer att arbeta tätt med både mässgruppen och eventgruppen.

 

Låter detta som någonting för dig? Tveka inte att söka! I din ansökan vill vi veta:

– Vem du är och varför du vill vara en del av Kontaktdagarna 16.

– Har du någon idé som är lite ”out of the box”? Skriv gärna!

– Om du var ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?

 

Skicka din ansökan och/eller alla frågor du har till projekt@kontaktdagarna.se så snart du kan! Vi intervjuar och tillsätter löpande.