student

Information for you as a student

Här har vi samlat all information du behöver komma åt oavsett om du vill bli & redan är medlem. Du kan på så vis hitta information gällande alltifrån hur du blir medlem, hur du går tillväga för att engagera dig eller vilka tjänster som ligger ute på vår karriärportal. Genvägar till allt du behöver veta hittar du på denna sida. 

Aktuellt inom föreningen

Vad händer i föreningen just nu?

Nyfiken på vad som händer inom föreningen? Här hittar du vårt nyhetsflöde där vi kontinuerligt uppdaterar om vad som är aktuellt i föreningen. Det kan vara alltifrån olika sittningar eller företagsevent du kan delta på till tillsättningsperioder för att kunna engagera dig inom föreningen.
Read more here

Become a member

Vill du bli medlem? Det är gratis!

Välkommen till Uppsala! Som ny student kan det vara svårt att veta vad man kan göra i vår fantastiska studentstad. Som medlem i Uppsalaekonomerna guidar vi dig redan som ny student hela vägen till examen för att maximera & förgylla din studietid.

Har du inte blivit medlem än? Registrera dig redan idag, det är gratis!
Become a member

Get involved

Vägen till engagemang

Uppsalaekonomerna erbjuder många möjligheter till att engagera sig under sin studietid oavsett intresse och hur länge man vill engagera sig. På denna sida kan hitta information om olika typer av engagemang såsom förtroendevald, projekt, studentrepresentant och nätverk. Passa på att engagera er och skapa minnen för livet!
Read more here

Utskott & organ

The Union's committees and bodies

Uppsalaekonomernas dagliga verksamhet bedrivs av våra olika utskott & organ som är indelade i fritid, framtid och studier. Här hittar ni information om våra utskott & organ för att hitta information om dem, hitta vad som intresserar dig eller för att kunna kontakta dem.
Read more here

Welcoming weeks

Our welcoming weeks

Att välkomna nya studenter till vår fantastiska stad är något som ligger vår förening väldigt varmt om hjärtat. Vi erbjuder två olika sorters välkomstveckor för studenter som befinner sig i olika skeden i sina studier. Allt för att du ska få det bästa välkomnandet som möjligt!
Read more here

Career service

Jobb- & karriärportal

Söker du heltid- eller deltidsjobb? Internship? Eller sommarjobb? Vi har ett nära samarbete med näringslivet och kan på så vis erbjuda en karriärsportal där vi samlat en rad olika typer av tjänster som du kan söka som studerande eller för dig som precis tagit examen.
Read more here

For your wellbeing

Vårt arbete för ditt välmående

Vi arbetar aktivt med våra medlemmars välmående där vi vill ge er verktygen att kunna arbeta på ert välmående och trivas under studietiden oavsett om det handlar om psykisk ohälsa eller om någon annan beter sig illa. Vi har därför samlat den information du som medlem kan behöva på en och samma sida för att du så enkelt som möjligt ska hitta till rätt forum eller kontaktperson.
Read more here
f.a.q

Vanligt förekommande frågor

How do I become a member and is it for free?

Becoming a member is completely free! All you have to do is register as a member with us at Uppsalastudent

Vad ingår i mitt medlemskap?

With us you will get:

  • Free membership
  • Participate in all our activities from corporate events, training sessions & gasquer
  • Complete your education & gain relevant work experience through the association's various projects
  • Get in touch with working life
  • Have fun & make friends for life

How do I get involved?

Varje månad lägger vi upp "Tillsättningsperioder" på vår Facebook sida. Där kan man söka en diverse olika projekt att engagera sig i, alltifrån Reccegasque och brännbollsturnering till företagsevenemang. Det krävs inga förkunskaper, du är alltid välkommen att söka till projekt eller delta på utskottsmöten! 

Man kan även söka Förtroendevald i föreningen och vilket innebär att man sitter på en post och har ansvar för ett verksamhetsområde inom Uppsalaekonomerna. Dessa poster tillsätts på föreningens Vår- och Höststämma.

Läs mer om alla olika engagemang på vår "Engagera dig" sida.

Vad är en förtroendevald?

En förtroendevald är en person som valt att söka en post inom föreningen och därmed har ett ansvar för ett verksamhetsområde inom Uppsalaekonomerna. De arrangerar allt ifrån spännande företagsbesök och inspirerande föreläsningar till härliga resor och minnesgivande möten.

Vad är Career Service?

Career Service är Uppsalaekonomernas egna karriärsportal där det varje dags läggs ut nya spännande jobbannonser. Där kan du hitta både heltid- och deltidsjobb, internships, sommarjobb och stipendium. Besök "Career Service" för att upptäcka alla jobbannonser som ligger ute just nu. 

Vart hittar jag era olika evenemang?

Alla våra olika evenemang kommer alltid ut på vår Facebook sida först - håll utkik där. Vi har även en "Aktuellt i föreningen" sida där våra evenemang ständigt uppdateras. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta på våra evenemang.