Arbetsmarknadsdag

Den 20-21 november 2019 går en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor av stapeln, Kontaktdagarna. Under två intensiva dagar möter ett åttiotal av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare omkring 3 000 studenter på Ekonomikum. Kontaktdagarna är en mässa som riktar sig främst till ekonomer, systemvetare och medievetare.

Kontaktdagarna är inte bara en plattform mellan näringslivets mest attraktiva företag och studenter vid ett av Sveriges mest välrenommerade universitet. Under mässdagarna ges även möjlighet att lyssna till välkända och inspirerande gästtalare, gå på personliga kontaktsamtal med representanter från de utställande företagen och delta i paneldiskussioner som berör aktuella ämnen inom näringsliv, framgång och vägen dit. Kontaktdagarna ger DIG möjligheten skapa kontakt med DITT drömföretag.

Vill du veta mer?
Har du frågor kring Kontaktdagarna, är du intresserad av att medverka på ett eller annat sätt eller vill du ha mer information om mässan? Tveka inte att kontakta Emma Bevegård på emma.bevegard@kontaktdagarna.se eller Julia Mattsson på Julia.mattsson@kontaktdagarna.se.

Besök även vår hemsida för mer information www.kontaktdagarna.se

Emma Bevegård, Projektledare med budgetansvar

+46(0)707384770

Julia Mattsson, Projektledare med företagsansvar 2019

+46(0)703797118