Ansökan till projektgruppen för DATO

Day at the Office (DATO) är ett spännande och uppmärksammat projekt anordnat av Finansutskottet, som nu tar emot ansökningar för att ta plats i projektgruppen. Läs mer här och ta chansen.

Ett av Uppsalaekonomernas mest uppskattade projekt för alla som är finansintresserade är Day at the Office. Då besöker vi i traditionell ordning fyra aktörer inom finansbranschen för ett givande utbyte där vi får lära oss hur det är att jobba på just deras arbetsplatser, vad man gör på daglig basis och hur man bäst får in foten i finanskvarteren.

Att vara delaktig i projektgruppen som förverkligar detta innebär en möjlighet att få intim kontakt, och skapa relationer, med företagen i fråga. Vi söker Dig som är professionell, driven, socialt kompetent och har ett brinnande intresse för finans och näringsliv. Du som söker är beredd att jobba hårt för att höja kvaliteten på projektet ytterligare, Du är proaktiv och ambitiös. Projektet kommer gå av stapeln i slutet av våren.

Anmäl ditt intresse genom att skicka in ditt namn, en kort motivering, telefonnummer samt ditt CV tillfinansutskottet@uppsalaekonomerna.com senast den 25/1.