Ansökan till AD för Reversen och IT-ansvarig öppen!

Gillar du grafisk design eller layout och tycker Reversen är Uppsalas bästa studenttidning? Passa då på att söka till Art Director. Är du mer intresserad av IT kan du ta chansen och söka posten som IT-ansvarig för Uppsalaekonomerna.

Om posterna

Både posten som Art Director och IT-ansvarig innebär att vara förtroendevald i Uppsalaekonomerna under en termin, våren 2017. Art Director ansvarar för medlemstidningens estetiska utseende och IT-ansvarig ansvarar för föreningens IT-miljö.

Ansökan och viktiga datum

Du skickar in din ansökan genom att fylla i formuläret som du hittar genom att klicka på länken nedan. Där fyller du i namn, vilken termin du läser, berättar kort om dig själv, eventuellt tidigare engagemang i föreningen samt en kortare motivering till varför du söker den posten du gör.

Sista datum för ansökan: Måndag den 31 oktober 23.59

Datum för styrelsemöte: 14 november (Tidpunkt ännu ej bestämd)

Klicka här för att ansöka

Vad händer sedan?

När du har skickat in din ansökan till oss kommer vi att kalla samtliga sökande till en personlig intervju av Valberedningen. Då får du under cirka 30-45 minuter svara på frågor från oss och ta chansen att presentera dig själv. Baserat på intervjuerna kommer vi sedan att nominera de kandidater vi finner lämpliga för posterna till styrelsen. De nominerade kandidaterna kommer att kallas till styrelsemötet för en kort presentation den 14 november. Det är sedan styrelsen som tar beslutet om vem som får posten som Art Director respektive IT-ansvarig.

Anonymitet

Hela valprocessen omfattas av anonymitet. Valberedningen har även tystnadsplikt rörande samtliga delar av processen.

Frågor

Är du intresserad men vill veta mer om posterna så rekommenderar vi att du kontaktar personerna som sitter på posterna för tillfället:

Art Director Reversen: Kerstin Falk – ad@uppsalaekonomerna.com

IT-ansvarig: Martin Lindquist – it@uppsalaekonomerna.com

Kontakta gärna oss i Valberedningen för andra frågor, stora som små, vi finns här för att hjälpa dig.

Vi finns på valberedningen@uppsalaekonomerna.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Varma hälsningar

Valberedningen HT16

Johan Edlund, Victoria Holmgren och Alexandra Malmberg