Annonsering

Karriärportalen Career Service 
Kåren erbjuder möjligheten att gratis annonsera lediga tjänster på karriärportalen Career Service. Sidan har runt 20 000 klick i månaden och alltifrån heltidsjobb, extrajobb, sommarjobb, uppsatsämnen, traineetjänster och internships kan annonseras. Career Service är till för att hjälpa företagens rekrytering och studenters arbetssökande genom att samla kvalitativa annonser på ett och samma ställe.

Hur går det till att annonsera?

Skicka en länk till annonsen alternativt en PDF till careerservice@uppsalaekonomerna.com  Vi kommer snarast att lägga ut annonsen på Career Service, därefter kontaktar vi er med en bekräftelse. Det går även att köpa en premiumannons vilket innebär att annonsen fästs högst upp på sidan under 2 veckors tid. 

Mailutskick 
Kåren har möjlighet att skicka ut ett elektroniskt nyhetsbrev som når runt 2000 prenumeranter. Här erbjuds företag att medverka med reklam, information och länkar.

Reversen 
Reversen är Föreningen Uppsalaekonomernas tidskrift och grundades 1976. Tidskriftens innehåll är varierande och erbjuder underhållande och relevant läsning inom alltifrån utbildning, studentliv, karriär och samhälle. Reversen har senaste åren vid flera tillfällen vunnit pris för Bästa studenttidning och Bästa layout av Tidningskonventet vid Uppsala Studentkår. Under året ges sex nummer ut i en upplaga om 500 exemplar, dessa når ut till runt 2000 medlemmar samt övriga aktörer kåren samarbetar med, likt Universitet och samarbetspartners.. Tidningen är ett mycket bra forum att marknadsföra lediga tjänster såsom traineeprogram och internships.

Vill du veta mer?
Kontakta Vice ordförande med Näringslivsansvar,

vordf.naringsliv@uppsalaekonomerna.com