Annonsering

Karriärportalen Career Service 
Kåren erbjuder möjligheten att annonsera lediga tjänster på karriärportalen Career Service. Sidan har runt 20 000 klick i månaden och alltifrån heltidsjobb, extrajobb, sommarjobb, uppsatsämnen, stipendium, traineetjänster och internships kan annonseras. Career Service är till för att hjälpa företagens rekrytering och studenters arbetssökande genom att samla kvalitativa annonser på ett och samma ställe.

Vill du annonsera hos oss? Skicka ett mail till careerservice@uppsalaekonomerna.com så hjälper vår företagsgrupp dig!

Mailutskick 
Kåren har möjlighet att skicka ut ett elektroniskt nyhetsbrev som når drygt 2800 prenumeranter. Här erbjuds företag att medverka med reklam, information och länkar.

Reversen 
Reversen är Föreningen Uppsalaekonomernas tidskrift och grundades 1976. Tidskriftens innehåll är varierande och erbjuder underhållande och relevant läsning inom alltifrån utbildning, studentliv, karriär och samhälle. Reversen har senaste åren vid flera tillfällen vunnit pris för Bästa studenttidning och Bästa layout av Tidningskonventet vid Uppsala Studentkår. Tidningen är ett mycket bra forum att marknadsföra lediga tjänster såsom traineeprogram och internships.

Vill du veta mer? Kika in på www.reversen.se eller kontakta Vice ordförande med Näringslivsansvar, Vilhelm Westberg, 070 344 32 35 vordf.naringsliv@uppsalaekonomerna.com