Alumni

Studietiden är en fantastisk tid och för Uppsalastudenter gäller detta kanske mer än för andra. Från Uppsala och Uppsalaekonomerna tar man med sig erfarenhet, kunskap och vänner för livet.

Men lika lite som man minns varje skattetabell, bolagsform eller Porter-modell är det svårt att hålla kontakten med varje person du lärt känna under din studietid.

Alumnorganisationen för Företagsekonomiska institutionen vid Uppsala Universitet (FEK-alumni) är Uppsalaekonomernas alumniförening. Vi finns här för dig som på något sätt engagerat dig i Uppsalaekonomerna, oavsett om det varit som projektmedlem eller förtroendevald, och inte vill släppa taget om den fantastiska gemenskapen detta inneburit när det väl är dags att ge sig ut i arbetslivet.

Hos FEK-alumni förenas före detta Uppsalaekonomer i karriärevenemang, nätverksträffar och fester. Dessutom fungerar FEK-alumni som kunskapskälla och stöd för Uppsalaekonomernas nuvarande medlemmar.

Förutom karriärevenemang och fester har Uppsalaekonomerna även ett mentorskapsprogram för våra nuvarande medlemmar, som skapar möjligheter till vägledning under studietiden och i uppstarten av karriären. Mentorskapsprogrammet syftar huvudsakligen till att skapa inspiration och nätverkande för såväl mentorer som adepter. Vi söker ständigt nya mentorer, inte minst bland våra alumner. Är du intresserad av att bli mentor eller vill läsa mer om programmet kan du göra det här

Kontaktuppgifter

Alumnorganisationen för Företagsekonomiska instutionen vid Uppsala Universitet
fekalumni@outlook.com

Ordförande FEK-alumni
Andreas Widegren
andreas.widegren@gmail.com
+46708665646

Alumniansvarig Uppsalaekonomerna
Hanna Olai
styrelse.alumni@uppsalaekonomerna.com
+4676 213 91 49

Föreningen Uppsalaekonomernas LinkedIn-profil
https://www.linkedin.com/company/f-reningen-uppsalaekonomerna/

Föreningen Uppsalaekonomernas LinkedIn Alumnnätverk

https://www.linkedin.com/groups/1965724/