Reversen

Reversen är Uppsalaekonomernas medlemstidning.

Oavsett om det är din första eller elfte termin som Uppsalaekonom är du välkommen att bidra till Reversen. Du behöver inte ansöka eller ha någon tidigare erfarenhet – huvudsaken är att du har ett intresse för text, fotografi eller illustration.

Tidningen utkommer med tre nummer per termin och finns på Borgen och Ekonomikum för alla som vill läsa. Varje nummer belyser ett av Uppsalaekonomernas tre ben: studier, fritid eller framtid. Inför varje deadline träffas hela redaktionen på ett öppet möte för att diskutera och spåna idéer om det kommande innehållet, och varje gång tidningen kommer ut anordnas ett Releasemingel på Borgen dit alla är välkomna.

Målet är att Reversen ska erbjuda relevant och underhållande läsning. Tidningen rymmer allt från intresseväckande intervjuer och roliga krönikor till matnyttiga tips för studenter. Dessutom lyfter vi fram engagerade medlemmar och händelser inom föreningen.

Reversen har blivit tilldelad flera priser av Uppsala Tidningskonvent för både text, layout och tidning som helhet och under Uppsalaekonomernas egna jul- och vårfester koras även terminens skribent. Det vill ni inte missa.

Häng med, det blir kul!

Projekt

 • Reversen #4 2017
  Reversen #4 2017 project image

  Reversens första nummer för terminen HT17. Fly undan höstrusket och gotta ner dig i ett extra stort nummer med massvis av bra läsning!

  Läs mer
 • Reversen #5 2016
  Reversen #5 2016 project image

  Reversens femte nummer för året är här och temat är fritid. Ta en pluggpaus och läs om pubrundor, utbytesberättelser och T6:or, eller varför inte försöka dig på att lösa Revvkrysset?

  Läs mer
 • Reversen #6 2016
  Reversen #6 2016 project image

  Julen står för dörren och terminens sista Reversen är här för att underhålla dig under ledigheten. Temat är framtid och texterna handlar om allt från ekonomer med modeinriktning till hur engagemanget i International Week fungerar.

  Läs mer
 • Reversen #1 2017
  Reversen #1 2017 project image

  Årets första Reversen är äntligen här! Temat för numret är studier och i det kan ni läsa om hur man raggar till sig bra betyg, vad som är viktigt när du skriver uppsats och mycket mycket mer. Enjoy!

  Läs mer
 • Reversen #2 2017
  Reversen #2 2017 project image

  Terminens andra Reversen är här, och i detta nummer kan ni läsa om en praktikant i Indiens Silicon Valley, välgörenhet från flera olika perspektiv och flera föreningsevenemang som arrangeras under våren. Trevlig läsning!

  Läs mer
 • Reversen #3 2017
  Reversen #3 2017 project image

  Terminens tredje och sista Reversen har äntligen ankommit till Borgen, Ekonomikum och online! Så ta lägg dig i gräset i sommarvärmen och läs om tips för en sommar i Uppsala, om en skribents besök i Mellanöstern och mycket, mycket mer.

  Läs mer