Marknadsföringsgruppen

Är du kreativ och brinner för marknadsföring?

Marknadsföringsgruppen (MG) är ett operativt organ inom Uppsalaekonomerna som ansvarar för all marknadsföringsmaterial som publiceras av Uppsalaekonomerna. Oavsett om det kommer till en gasque, en idrottsturnering eller ett företagsbesök är det alltså MG-medlemmarna som står bakom marknadsföringen.

Marknadsföringsgruppen är ett gäng kreativa studenter med intresse för marknadsföring, grafisk design och strategiskt tänkande. Gruppen består av ca 20 personer som arbetar i ett nära samarbete med de andra utskotten.

Utöver projekten har vi möten där alla marknadsförare samlas för att lära sig av varandra, byta idéer och diskutera strategier för att tillsammans kunna utvecklas och förbättra föreningens marknadsföring.  Under mötena analyserar och diskuterar vi djupare kring exempelvis kampanjer, kanaler, trender och mycket mycket mer. Förutom det anordnar vi kurser i de program vi använder oss av för att ta fram marknadsföringsmaterial.

Varje termin söker Marknadsföringsgruppen nya medlemmar. Vi tror att en blandning av medlemmar med olika talanger är framgångsreceptet för bra marknadsföring. Oavsett om det är grafisk design, filmskapande, strategiskt tänkande, skrivande eller foto som är din specialitet tycker vi alltså att du ska söka till MG.

Vi ses väl på nästa öppna MG-möte!