Kontaktdagarna

Kontaktdagarna

Kontaktdagarna är Uppsalaekonomernas arbetsmarknadsmässa som arrangeras den 15:e och 16:e november 2018 och besöks av cirka 3 000 studenter. Syftet med Kontaktdagarna är att studenter inom ekonomi, systemvetenskap och medievetenskap ska skapa kontakter med näringslivet och få en uppfattning om vilka möjligheter som finns efter studierna.

Under mässdagarna besöker ungefär 70-80 företag Ekonomikum för att träffa dig! Det kommer att bli två välfyllda dagar med föreläsningar, välkända och inspirerande gästtalare, workshops och många intressanta företag. Kontaktdagarna ger dig möjligheten att träffa just ditt drömföretag för ett personligt kontaktsamtal. Mässdagarna avslutas på bästa sätt med en stor gasque på nation tillsammans med företagsrepresentanter.

Under våren och hösten kommer vi att anordna flera evenemang och öppna för ansökan till medarbetare och till kontaktsamtal. Håll utkik på vår hemsida www.kontaktdagarna.se och vår sida på Facebook för att få mer information och inte missa uppladdningen inför föreningens absolut största projekt.

Vi ser fram emot att träffa dig på Kontaktdagarna 2018!