Borgen OS Höstterminen 2015

Idrott

Gillar du att träna men har inte råd med gymkortet? Låter idrottsturneringar, skidresor, surfresor med mera som otroligt häftiga evenemang som tilltalar dig? Skulle du vilja spela fotboll, volleyboll, basket eller någon av alla andra sporter vi anordnar gratis träningar i?

Om du svarat ja på någon av frågorna ovan har du kommit till helt rätt utskott!

Idrottsutskottet ser till att medlemmar i Uppsalaekonomerna har möjlighet att gratis kunna träna och hålla sig aktiv hela sin studietid, samtidigt som vi även ser till att anordna flera olika projekt för den som gillar att anorda idrottsrelaterade evenemang och ha riktigt roligt.

Varannan onsdag har vi möten 16:00-17:00 där vi pratar vad som händer inom föreningen och utskottet, vi pratar även vad som händer inom idrottsvärlden och vilket som är nästa stora projekt att hålla ögonen öppna på. Dessutom tävlar vi i den legendariska tävlingen Battle of the Borg där du på mötena kan vinna fina priser.

Som tidigare nämnt håller vi även i träningar av flera olika sporter under veckan som det är helt gratis att vara med på. Anmälan och informationsutskick sker i en intern Facebook-grupp med namnet Uppsalaekonomernas IF, se till att gå med där!

Träningsschema:

Inomhusfotboll: Måndagar 22:00- 23:30.
Plats: Fyrisskolan

Volleyboll: Måndagar 22:00- 23:30.
Plats: Katedralskolan

Tjejbasket: Varierade tider, håll utkik i gruppen!
Plats: Fyrishov

Ishockey: Varierade tider, håll utkik i gruppen!
Plats: Gränby sportfält

Simning: Fredagar 16:00-17:00, samling 15:40.
Plats: Fyrishov

Badminton: Söndagar 14:00- 15:00.
Plats: Fyrisfjädern

Innebandy: Söndagar 22:00- 23:30.
Plats: Fyrisskolan

Yoga : Tränare sökes! Hör jättegärna av dig om du vill anorna yogan!
Plats: Borgen

Mindfulness: Lite då och då, informationsutskick sker i Facebook-gruppen!
Plats: Borgen

UE joggar: Drar igång snart, mer info kommer i Facebook-gruppen!
Plats: Borgen

 

 

Capture1 Capture3

 

Projekt

 • Surfresan
  Surfresan project image

  Här åker ett gäng studenter iväg och surfar en vecka med surflärare och testar på andra spännande aktiviteter. Tidigare år har vi åkt till Marocko och Portugal. Perfekt tillfälle att bättra på brännan under höstterminen och lära känna en massa härliga människor!

  Kontakt: surfresan@uppsalaekonomerna.com

 • P3-turneringen
  P3-turneringen project image

  En stor idrottsturnering där flera studentföreningar från både Uppsala och Stockholm möts i olika idrotter för att se vilka som är bäst av läkare, ekonomer och jurister. Dagen avslutas med en sittning. Turneringen äger rum i november varje år.

  Kontakt: p3turnering@uppsalaekonomerna.com

 • Skidresan
  Skidresan project image

  Varje år i januari anordnar vi en skidresa som går till Alperna där vi förutom att åka skidor, går på afterski och har riktigt roligt en hel vecka innan vi vänder tillbaka till Uppsala för att sätta igång med vårterminen.

  Kontakt: skidresa@uppsalaekonomerna.com

 • Bubblefootball-turneringen
  Bubblefootball-turneringen project image

  Att springa runt i en stor plastboll och samtidigt spela fotboll är väll en dröm många har? Genom detta projekt får alla möjlighet att göra prova detta.

  Kontakt: bubblefootball@uppsalaekonomerna.com

 • Tennisturneringen

  Som namnet avslöjar anordnar vi varje vår en tennisturnering. Man ställer upp i lag om två och två där lagkemi och kämparglöd brukar vara det vinnande konceptet! Nu i vår kommer vi för första gången att anordna en turnering i den stekheta sporten padeltennis!

  Kontakt: tennisturneringen@uppsalaekonomerna.com

 • Ekonomrundan
  Ekonomrundan project image

  Är du snabbast på Eko, behöver du en morot för att motionera eller vill du bara ta del av ett riktigt fett evenemang? Då är detta lopp något för dig! Förra upplagan anordnades ett sk. Color Run vilket blev en succé!

  Kontakt: ekonomrundan@uppsalaekonomerna.com