Uppsalaekonomernas vårbal 2015

Event

Eventutskottet har ansvar för Uppsalaekonomernas alla sociala aktiviteter som syftar till att erbjuda dig som Uppsalaekonom, föreningsaktiv och utskottsmedlem en rolig fritid och praktiska erfarenheter som du kan ha nytta av i framtiden!

För att välkomna alla nya ekonomer, anordnar vi vid varje terminsstart de alltid så populära Recceveckorna! I vår är temat ”Zoo Island” och alla är välkomna att vara med – ny som gammal, kursare som programmare. För många är Recceveckorna den roligaste perioden under hela studietiden så häng på! Våra fester och aktivteter fortsätter sedan hela terminen.

Under vårterminen har vi en rad olika event som går av stapeln. Bland annat P3-gasquen (Piller, Pengar & Paragrafer), som bjuder in Uppsalas läkare, jurister och ekonomer till en fest tillsammans. Det är en kväll av fart och flärd som man inte vill missa! Senare under vårterminen arrangerar vi även Uppsalaekonomernas Vårbal – ett väldigt omtyckt och populärt event som senast hölls på Uppsala slott!

Under höstterminen har vi andra event så som Gräddgasquen där vi ordnar en sittning och bjuder in studenter från Handelshögskolan, Stockholms universitet och Lunds universitet. Vi har även vår alldeles egen modeshow, STIL, som består av glamour och fest!

Social kompetens är hett efterfrågat på arbetsmarknaden och bästa sättet att skaffa sig denna kompetens är att öva på att mingla och nätverka – och vad är väl trevligare än att göra detta under icke-krystade former? Vare sig du är ute efter att nätverka med andra Uppsalastudenter, gå på fest eller kanske till och med hjälpa till att hålla i något av våra projekt så är vi övertygade om att vi i Eventutskottet har något att erbjuda just dig!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om utskottet, aktiviteterna eller något annat! Du når oss enklast på vår mailadress eller via telefon (se nedan) eller på våra utskottsmöten. Våra utskottsmöten hålls på ojämna måndagar klockan 16.00, i vår föreningslokal ‘Borgen’. Nu kör vi!

Projekt

 • Recentiorveckorna
  Recentiorveckorna project image

  För att välkomna alla nya ekonomer, anordnar vi vid varje terminsstart de alltid så populära Recentiorsveckorna (även kallade Recceveckorna)! I vår är temat ”Zoo island” och alla är välkomna att vara med – ny som gammal, kursare som programmare. För många är Recceveckorna den roligaste perioden under hela studietiden så häng på!

  Kontakt: generalerna@uppsalaekonomerna.com

 • Recentiorsgasque
  Recentiorsgasque project image

  Recentiorsgasquen eller ”Reccegasquen” är eventet som avrundar Uppsalaekonomernas Recentiorsveckor. Är du ny i Uppsala är detta en perfekt första sittning som avslutas med fest och dans. Dessutom avslöjas även årets vinnare av Reccepokalen… Gasquen inträffar under både höst- och vårtermin och då i mitten av oktober respektive slutet på februari.

  Kontakt: reccegasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Master Welcoming Weeks
  Master Welcoming Weeks project image

  Master Welcoming Weeks anordnas varje höst för att på bästa möjliga sätt introducera alla nya masterstudenter till Uppsala. Under dessa välkomstveckor anordnas flertalet aktiviteter så som en pubrunda, grillning, företagsevent och en avslutningsgasque!

  Kontakt: masterwelcomingweeks@uppsalaekonomerna.com

 • STIL
  STIL project image

  STIL är vår alldeles egen modeshow som går av stapeln i oktober månad! Kvällen inleds med en modevisning där klädföretag visar upp höstens och vinterns kollektioner och senare övergår modeshowen i en riktigt glamourös fest!

  Kontakt: stil@uppsalaekonomerna.com

 • Halloweenfesten
  Halloweenfesten project image

  Höstens mest skrämmande och klart roligaste temafest är givetvis Halloweenfesten! Studenter från hela Uppsala samlas ute på nation för att visa upp sina bästa utklädnader och festa tillsammans natten lång. Eventet är klart ett av Uppsalaekonomernas populäraste fester och går av stapeln i slutet av oktober.

  Kontakt: halloweenfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Gräddgasquen
  Gräddgasquen project image

  Gräddgasquen är en sittning som vi arrangerar för gräddan av Sveriges ekonomstudenter. Då bjuder vi in studenter från Handelshögskolan, Stockholms universitet och Lunds universitet till en kväll av fart och flärd! Boka in andra helgen i november redan nu!

  Kontakt: graddgasquen@uppsalaekonomerna.com

 • Julfesten
  Julfesten project image

  Julfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under höstterminen. Sittningen hålls i december och är alltid uppskattad av de engagerade medlemmarna då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig hösttermin tillsammans!

  Kontakt: julfesten@uppsalaekonomerna.com

 • Valentines Party
  Valentines Party project image

  Vad säger datumet 14 februari dig? Jo, såklart är det dagen som Uppsalaekonomernas Valentines Party går av stapeln! Ta med dig kompisgänget eller din käresta och se till att ni inte missar årets mest kärleksfulla temafest.

  Kontakt: valentinesparty@uppsalaekonomerna.com

 • P3
  P3 project image

  P3 (Pengar, Piller, Paragrafer) är en av årets festligaste gasquer som Uppsalaekonomerna anordnar i samarbete med Juridiska Föreningen och Medicinska Föreningen. Eventet inträffar i mars och är en fantastisk möjlighet att få socialisera med jurist- och läkarstudenter. En sittning med underhållning i världsklass med efterföljande släpp!

  Kontakt: p3@uppsalekonomerna.com

 • Vårbalen
  Vårbalen project image

  I maj anordnar vi Uppsalaekonomernas Vårbal – ett väldigt omtyckt och populärt event som i vår kommer att anordnas på Uppsala slott! Vid Vårbalen är klädseln frack och man får en ypperlig chans att visa upp sig från sin allra stiligaste sida.

  Kontakt: varbal@uppsalaekonomerna.com

 • Vårfesten
  Vårfesten project image

  Vårfesten är en avtackningsfest för alla medlemmar som på något sätt engagerat sig i Uppsalaekonomernas projekt eller utskott under vårterminen. Sittningen hålls i maj och är alltid uppskattad av engagerade medlemmar då detta är det perfekta sättet att avrunda en härlig vårtermin tillsammans!

  Kontakt: varfesten@uppsalaekonomerna.com