VERA

Ett nätverk för alla de Uppsalaekonomer som identifierar sig som kvinna. Syftet med Vera är att sammanföra studenter, nya som gamla, för att motivera samt inspirera varandra till att utveckla sig själv och sitt kontaktnät. Gillar du att träffa nya människor? Att få nya perspektiv? Och att utmana dig själv? Då är VERA nått för dig!

VERA ligger som ett fristående nätverk under styrelsen, vilket ger oss stor frihet att utforma nätverket efter våra gemensamma idéer och tankar. Vår ambition med VERA är att genom föreläsningar, workshops och mingel skapa ett nätverk där tjejer kan komma och lära sig av varandra samt skapa nya kontakter. Till skillnad från föreningens utskott har vi inte några kontinuerliga möten utan träffas istället i samband med ordnade event eller när ni tjejer är taggade på att hänga. Vi är alltid positiva!

VERA kommer att ge er möjlighet att inspireras och motiveras av intressanta personer och bygga nätverk tillsammans med andra studenter. Vi tror att det finns ett stort värde i att ständigt utvidga sin umgängeskrets för att byta tankar och idéer samt få ny inspiration. Målet med VERA är därför att bygga en plattform där alla ges möjlighet till detta. Vem vet, kanske träffar du en framtida business partner eller till och med en ny bästa vän?

Är du sugen på att gå med i VERA? Klicka här, kontakta oss på mail eller säg hej till oss i skolan!

Kontakt:

Sofie Henriksson
Nätverksledare Vera
073 84 626 26
vera@uppsalaekonomerna.com

Emma Olsson
Nätverksledare Vera
072 25 121 13

vera@uppsalaekonomerna.com