VERA

Ett nätverk som är öppet alla uppsalaekonomer och under terminen anordnar nätverket aktiviteter som fokuserar på kvinnor i näringslivet. Syftet med Vera är att sammanföra studenter, nya som gamla, för att motivera samt inspirera varandra till att utveckla sig själv och sitt kontaktnät i professionella sammanhang. Gillar du att träffa nya människor? Att få nya perspektiv? Och att utmana dig själv? Då är VERA nått för dig!

VERA ligger som ett fristående nätverk under styrelsen, vilket ger oss stor frihet att utforma nätverket efter våra gemensamma idéer och tankar. Vår ambition med VERA är att genom föreläsningar, workshops och mingel skapa ett nätverk där uppsalaekonomer kan komma och lära sig av varandra samt skapa nya kontakter. Till skillnad från föreningens utskott har vi inte några kontinuerliga möten utan träffas istället i samband med ordnade event.

VERA kommer att ge er möjlighet att inspireras och motiveras av intressanta personer och bygga nätverk tillsammans med andra studenter. Vi tror att det finns ett stort värde i att ständigt utvidga sin umgängeskrets för att byta tankar och idéer samt få ny inspiration. Målet med VERA är därför att bygga en plattform där alla ges möjlighet till detta. Vem vet, kanske träffar du en framtida business partner eller till och med en ny bästa vän?

Är du sugen på att gå med i VERA? Klicka här, kontakta oss på mail eller säg hej till oss i skolan! Hoppas vi ses på vårt nästa event!

 

Kontakt:

Shirin Jamshir
Nätverksledare Vera
073 57 486 07
vera@uppsalaekonomerna.com

Marit Rönnestad
Nätverksledare Vera
072 71 772 89

vera@uppsalaekonomerna.com