Tillsättningsperiod #3 är öppen – sök senast den 23 november!

Lagom till att snön har lagt sig så passa vi på att öppna upp en ny tillsättningsperiod! Just nu letar vi efter uppsalaekonomer som är sugna på att engagera sig och vi erbjuder projekt i alla storlekar! Kanske sugen på ett mindre projekt för att prova på hur det är? Tycka-till-dagen och Buddysystem är två perfekta projekt för dig! Eller har du varit med i gamet ett tag och är taggad på att prova det är med att vara projektledare för ett större och mer utmanade projekt? Då borde du spana in exempelvis Vårbalen och Best in Business!

Som engagerad i ett utskott får du, likt ifall du är en del av Marknadsföringsgruppen eller aktiv i Reversen, en meriterande erfarenhet på CV:t, gå på föreningens omtyckta tackfester och en större inblick i den härliga gemenskap som är Uppsalaekonomerna! Ansök senast midnatt, onsdag den 23 november.

Dessa projekt finns att söka:

♦ Tycka-till
♦ Visma
♦ Best in Business
♦ Buddysystem
♦ Valentine’s Party
♦ Vårbalen

Fett, eller hur? Projektbeskrivningar, hur processen går till och ansökningslänk hittar du här.

Tveka inte att höra av dig till ansvarig utskottsordföranden, någon annan förtroendevald om du har det minsta lilla på hjärtat. Vi ser fram emot din ansökan och önskar er alla en fantastisk härlig start på terminen!