Tillsättningsperiod #2 är öppen

We’re back, och nu med fler projekt att söka än någonsin! Som engagerad i ett projekt inom föreningen får du, likt ifall du är en del av Marknadsföringsgruppen, Kontaktdagarnas projektgrupp eller aktiv i Reversen, en meriterande erfarenhet på CV:t, gå på föreningens omtyckta tackfester och en större inblick i den härliga gemenskap som är Uppsalaekonomerna! Ansök senast midnatt, onsdag den 9/3.

Vad finns att söka?
– Vårfesten
– USOP Vårfest – NYTT!
– Day at the Office
– P3-turneringen
– Bubble Football-turneringen
– Surfresan
– After School – NYTT!
– Paintball med KPMG – NYTT!
– Boule med PwC
– Deloitte Beachvolley

Fett, eller hur? Projektbeskrivningar, hur processen går till och ansökningslänk hittar du här.

Varje år anordnar Uppsalaekonomerna flertalet grundläggande utbildningar, ca 20 fester, 35 sittningar, event tillsammans med ett hundratal företag och mycket mer. Vi har en modevisning, en regatta, fyra idrottsturneringar, sju idrottsträningar i veckan och vi ger också våra medlemmar möjligheten att åka på 27 utlandsresor. Detta arbete görs huvudsakligen i projektform av våra ca 400 aktiva medlemmar och självklart vill vi att just du ska vara en av dem så att föreningen kan fortsätta att utvecklas med hjälp av dina kunskaper, perspektiv och idéer.

Tveka inte att höra av dig till ansvarig utskottsordföranden, eller någon annan förtroendevald, om du har det minsta lilla på hjärtat. Vi ser fram emot din ansökan – välkommen hit, välkommen hem och välkommen in i värmen!