Tillsättning av nätverksledare för VERA VT18

Terminen lider mot sitt slut och det är nu dags att hitta två stycken nya nätverksledare som får till uppgift att leda VERA mot ytterligare höjder under vårterminen VT18.

För mer information av vad VERA är innebär tryck här!

Är du peppad på att arbeta för att uppfylla syftet med VERA, att inspirera alla uppsalaekonomer till att ta för sig i professionella sammanhang samt till att följa sina personliga karriärmål och stärka möjligheter att uppnå dessa. Då är det här perfekt för dig!

Arbetsuppgifter

De två nätverksledarna är tillsammans operativt ansvariga för nätverket i sin helhet. Detta innebär ansvar för att nätverket kontinuerligt uppfyller sitt syfte, för att samordna kommunikationen inom nätverket och till resten av föreningen samt för planering och genomförande av nätverkets aktiviteter som har fokus på kvinnor i näringslivet. Vidare förväntas nätverksledarna driva utvecklingen av nätverket framåt. Slutligen innebär rollen att vara nätverkets ansikte utåt samt en inspirationskälla för många av föreningens medlemmar.

VERA är i formella termer ett styrelseprojekt, vilket innebär att du som nätverksledare kommer att arbeta i nära kontakt med en styrelseledamot. Denna har till uppgift att agera representant för styrelsen, vilka är strategiskt ansvariga för VERA, samt att finnas där som bollplank, tips och hjälp när så önskas.

Utöver en utvecklande, givande och rolig termin får du också en meriterande erfarenhet på CV:t och vänner för livet!

Ansökan

Ansökan sker här! Sedan kommer kandidater att löpande kontaktas av den nuvarande ansvarige styrelseledamoten Josefine Karlsson för en kort intervju. Sista ansökningsdag är 17/12!

Inga förkunskaper eller tidigare engagemang i föreningen krävs, men är meriterande.

Har du några frågor om rollen, eller ansökningsprocessen, är du mer än välkommen att kontakta Josefine Karlsson på josefine.karlsson@uppsalaekonomerna.com