Sök till Nätverksledare för VERA HT17

Terminen börjar gå mot sitt slut och det är nu dags att tillsätta två gymma brudar som får till uppgift att leda VERA mot ytterligare höjder under höstterminen 2017.

Är du peppad på att arbeta för att uppfylla syftet med VERA, vilket är att inspirera kvinnliga uppsalaekonomer till att följa sina personliga karriärmål samt stärka deras möjligheter att uppnå dessa? Då är det här perfekt för dig!

Arbetsuppgifter

De två nätverksledarna är tillsammans operativt ansvariga för nätverket i sin helhet. Detta innebär ansvar för att nätverket kontinuerligt uppfyller sitt syfte, för att samordna kommunikationen inom nätverket och till resten av föreningen samt för planering och genomförande av nätverkets aktiviteter. Minst två officiella aktiviteter ska anordnas per termin. Vidare förväntas nätverksledarna driva utvecklingen av nätverket framåt, vilket är extra spännande då nätverket endast är fyra terminer gammalt. Slutligen innebär rollen att vara nätverkets ansikte utåt samt en inspirationskälla för många av föreningens medlemmar.

VERA är i formella termer ett styrelseprojekt, vilket innebär att du som nätverksledare kommer att arbeta i nära kontakt med en styrelseledamot. Denna har till uppgift att agera representant för styrelsen, vilka är strategiskt ansvariga för VERA, samt att finnas där som bollplank, tips och hjälp när så önskas.

Utöver en utvecklande, givande och rolig termin får du också en meriterande erfarenhet på CV:t, en inbjudan till våra omtyckta tackfester och vänner för livet!

Ansökan

Ansökan sker här! Sedan kommer kandidater att löpande kontaktas av den nuvarande ansvarige styrelseledamoten Jan Gunell för en kort intervju. Sista ansökningsdag är 30/5!

Inga förkunskaper eller tidigare engagemang i föreningen krävs, men är meriterande.

Har du några frågor om rollen, eller ansökningsprocessen, är du mer än välkommen att kontakta nuvarande nätverksledare Nathalie Edberg och Moa Ljungqvist på vera@uppsalaekonomerna.com eller nuvarande ansvarig styrelseledamot Jan Gunell på styrelse.medlemmar@uppsalaekonomerna.com