Sök till Marknadsföringsgruppen HT15

Nu är ansökan till Marknadsföringsgruppen HT15 öppen. Är du kreativ och brinner för allt som har med marknadsföringsstrategi och skapande att göra? Sök nu!

Marknadsföringsgruppen (MG) är ett operativt organ inom Uppsalaekonomerna och tillsammans ansvarar medlemmarna i MG för marknadsföringen av alla föreningens projekt. Oavsett om det kommer till en gasque, en idrottsturnering eller ett företagsbesök är det alltså medlemmar i MG som står bakom marknadsföringen. Gräddgasquen, STIL och KPMG Case Competition är bara ett fåtal av alla de grymma projekt som söker marknadsförare till hösten.

Marknadsföringsgruppen fungerar sedan som en kreativ mötesplats där alla marknadsförare samlas för att lära sig av varandra, byta idéer och diskutera strategier för att tillsammans kunna utvecklas och förbättra föreningens marknadsföring.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/0rnnpc_huBw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Är du en utåtriktad och ambitiös person som vill få utlopp för din kreativitet och träffa likasinnade – sök redan nu!

Vi tror att en blandning av medlemmar med olika talanger är framgångsreceptet för bra marknadsföring. Oavsett om det är grafisk deisgn, filmskapande, strategiskt tänkande, skrivande eller foto som är din specialitet tycker vi alltså att du ska söka till MG HT15 via länken nedan senast fredagen den 22/5 klockan 23.59.

https://podio.com/webforms/9382776/838870

Vill du träffa oss och se vad vi gör? Kom till vår workshop i Photoshop den 19/5 klockan 14.15, lär dig mer och få chans att ställa dina frågor.

Självklart går det också bra att höra av sig till oss:

Axel Friberg – Ordförande för MG

0723-20  93 78, ordf.mg@uppsalaekonomerna.com

Stina Hansson – Vice Ordförande för MG

0735-88 70 70,  vice.mg@uppsalaekonomerna.com