Sök Intendent HT17

Sök Intendent HT17

En ytterligare ansökningsperiod för förtroendevaldaposten Intendent har öppnat! Vi vill se dig som är driven, intresserad av att bli förtroendevald och bli en del av vår gemenskap i föreningen på posten.

Chansen att få ytterst ansvar över utvecklingen och förbättringen av Borgen, delegera arbetsuppgifter för att hålla vår föreningslokal i toppskick och stå i baren på After-School. Det är några av de fantastiska möjligheter du får som UppsalaEkonomernas Intendent.

En ytterligare anledning att söka är att du blir förtroendevald i vår förening, vilket är en fantastisk möjlighet att uppleva äkta föreningsanda och träffa härliga personer.

Till höstterminen 2017 söker vi nu följande poster:

Intendent (1 plats, 1 termin)

Viktiga datum

Sista datum för ansökan: måndag 6 september kl. 23:59

Styrelsemötet där ny Intendent väljs: 11 september kvällstid

Ansökan

Du skickar in din ansökan genom att fylla i formuläret som du hittar HÄR

Där fyller du i namn, vilken termin du läser, berättar kort om dig själv, eventuellt tidigare engagemang i föreningen samt en kortare motivering till varför du söker den posten du gör.

Information om posterna

Är du intresserad, men vill veta mer om posten? Klicka HÄR – där kan du läsa alltifrån arbetsbeskrivningar för posten till vilka kvalifikationer och personliga egenskaper vi i Valberedningen tittar efter. Tveka inte heller att höra av dig direkt till de som sitter på posten idag, deras kontaktuppgifter hittar du enkelt här på hemsidan.

Vad händer sedan?

Intendent: När du har skickat in din ansökan kommer Valberedningen kalla samtliga sökande till en personlig intervju. Baserat på intervjun kommer vi sedan att nominera de kandidater vi finner lämpliga till Styrelsen. De nominerade kommer att få komma till ett styrelsemöte och presentera sig själva samt svara på frågor från Styrelsen. Efter utfrågning av alla nominerade kandidater kommer Styrelsen att välja de nya förtroendevalda för respektive post för HT-17.

Anonymitet

Hela valprocessen omfattas av anonymitet. Valberedningen har även tystnadsplikt rörande samtliga delar av processen. Detta innebär till exempel att du själv väljer om du vill vara öppen med din ansökan. Endast de som blir nominerade till- och närvarar på styrelsemötet offentliggörs. Vidare omfattar tystnadsplikten även allt som sägs under intervjun.

 

Har du frågor om ansökan, valprocessen eller frågor om att vara förtroendevald? Kontakta då oss i Valberedningen på valberedningen@uppsalaekonomerna.com. Tveka inte att ställa frågor, stora som små – vi finns här för dig!