Sök fötroendevald HT17

Sök fötroendevald HT17

Nu har ansökningsperioden för ytterligare förtroendeposter öppnat! Vi söker nu dig som är driven, vill påverka och är intresserad av att bli förtroendevald.

Är du intresserad av information och IT? Eller tycker du att Borgen är en självklar knytpunkt och vill vara en del av utvecklingen och förbättringen av vår kära föreningslokal? Om svaret är JA på någon av dessa frågor så tveka inte att söka till någon av de förtroendeposterna som nu är öppna för ansökan!

Till höstterminen 2017 söker vi nu följande poster:

IT-ansvarig (1 plats, 1 termin)

Intendent (1 plats, 1 termin)

Viktiga datum

Sista datum för ansökan: måndag 23 augusti kl. 23:59

Styrelsemötet där ny IT-ansvarig samt Intendent väljs: information kommer

Ansökan

Du skickar in din ansökan genom att fylla i formuläret som du hittar om du klickar på fliken ”Engagera dig” och sedan trycker på ”Förtroendevald

Där fyller du i namn, vilken termin du läser, berättar kort om dig själv, eventuellt tidigare engagemang i föreningen samt en kortare motivering till varför du söker den posten du gör.

Vad händer sedan?

IT-ansvarig och Intendent: När du har skickat in din ansökan kommer Valberedningen kalla samtliga sökande till en personlig intervju. Baserat på intervjun kommer vi sedan att nominera de kandidater vi finner lämpliga till Styrelsen. De nominerade kommer att få komma till ett styrelsemöte och presentera sig själva samt svara på frågor från Styrelsen. Efter utfrågning av alla nominerade kandidater kommer Styrelsen att välja de nya förtroendevalda för respektive post för HT-17.

Anonymitet

Hela valprocessen omfattas av anonymitet. Valberedningen har även tystnadsplikt rörande samtliga delar av processen. Detta innebär till exempel att du själv väljer om du vill vara öppen med din ansökan. Endast de som blir nominerade till- och närvarar på styrelsemötet offentliggörs. Vidare omfattar tystnadsplikten även allt som sägs under intervjun.

Information om posterna

Är du intresserad, men vill veta mer om någon/några av posterna? Klicka HÄR – där kan du läsa alltifrån arbetsbeskrivningar för varje post till vilka kvalifikationer och personliga egenskaper vi i Valberedningen tittar efter. Tveka inte heller att höra av dig direkt till de som sitter på posten/posterna idag, deras kontaktuppgifter hittar du enkelt här på hemsidan.

Har du frågor om ansökan, valprocessen eller frågor om att vara förtroendevald? Kontakta då oss i Valberedningen på valberedningen@uppsalaekonomerna.com. Tveka inte att ställa frågor, stora som små – vi finns här för dig!