Reccegasquen VT18

Dagen vi väntat på är äntligen här! Dags att putsa finskorna, damma av kavajen och hänga fram klänningen. Det är dags för terminens festligaste gasque, något ni absolut inte vill missa!

Uppsalaekonomerna presenterar med stolthet:

RECCEGASQUEN VT18!

Efter sex fantastiska veckor av event och tävlingar samlas vi alla för en oförglömlig kväll. Det bjuds på trerätters middag, sång, spex och fantastiska tal! Självklart även det vi alla väntat på – de vinnande laget av Recceveckorna VT18 kommer att koras. Efter en middag med underhållning i världsklass fortsätter vi kvällen tillsammans på dansgolvet.

Detta är en kväll då alla festar med alla!

Plats: Stockholms nation
Datum: 24 februari
Tid: 17dk
Klädkod: Mörk kostym*

Tema: TBA 12/2

Släpp
Tid: 23
Klädkod: Udda kavaj

Prislista
Sittning: 350 kr
Sittning alkoholfri: 340 kr
Sångbok: 40 kr i samband med biljettköp, 50 kr på plats
Släppbiljett: 80 kr (Nationskort krävs, samt begränsat antal)

Tider för biljettförsäljning
Biljettförsäljning av sittningsbiljetter sker måndag den 12/2 i Lokstallarna kl. 12:00 – 17:00 och tisdag den 13/2 kl. 12:00 – 14:00 i KPMG på borgen!

För ölisar och vänner som vill uppleva kvällen kan ni komma till 02-släppet! Biljetter köps via Simply-länk som släpps i nästa vecka.
OBS. Begränsat antal biljetter!

* Mörk kostym: Traditionsenligt gäller för killar här en kostym, dvs. kavaj och byxa i samma mörka färg och tyg. Till detta bäres även en slips eller fluga och skjortan bör vara ljus. För damer gäller en mer formell klänning, kjol eller byxdress. Väljer du klänning bör den varken vara golvlång eller baraxlad.