Inspirationsföreläsning med VERA

VERA kan med glädje meddela att vi härmed bjuder in er till en inspirerande föreläsning med Laura Hartman och Åsa Vernby i Arenan på Borgen den 10 april. Dessa två framgångsrika kvinnor har arbetat inom näringslivet under många år och kommer nu hit för att berätta om sina erfarenheter och dela med sig av sina bästa tips.

Åsa Vernby har en imponerande karriär bakom sig, både akademiskt och yrkeslivsmässigt. Idag jobbar hon som statistiker på JUSEK och fokuserar på löneskillnader mellan kvinnor och män. Det innebär att ni får ett ypperligt tillfälle att ställa alla de frågor ni undrat över om skillnaderna och löneanspråk, något som är högst relevant för alla i näringslivet.

Laura Hartman har även hon en spännande karriär bakom sig. Hon är i grunden nationalekonom, har ett stort samhällsengagemang och intresse för de utmaningar som välfärdssamhället står inför, bl.a. jämställdhet på arbetsmarknaden och ledarskap inom den offentliga sektorn. Det här är en bra chans att få reda på vad som krävs av samhället för att vi ska nå mer jämställdhet.

Innehållet i föreläsningen är högaktuellt för alla, såväl kvinnor som män, så ta chansen att lära er av dessa kvinnor och delta i spännande och givande diskussioner.

På föreläsningen kommer det bjudas på fika.

Datum: 10 april
Tid: 18.00-20.00
Plats: Arenan, Borgen

Anmälan sker i länken nedan:
https://simplyevents.io/uppek/inspirationsforelasning

Vi ses den 10 april!

Kramar
Fanny och Amanda