Gräddgasquen 2017

Winter is here – the PARTY begins

Uppsalaekonomerna vill välkomna ekonomistudenter vid Handelshögskolan i Stockholm, Stockholms Universitet, Lunds Universitet och Uppsala Universitet till en oförglömlig kväll “in the north”, på anrika Stockholms Nation i Uppsala!

Nu när vintern snart är kommen till Westeros är det dags för våra skolor att gå samman och fira att årets mest efterlängtade evenemang är här – Gräddgasquen.

Kvällen kommer att bjuda på en trerättersmiddag i förträffligt sällskap och med svårslagen underhållning, i sann House Stark-anda. Som sig bör kommer gasquen efter middagen övergå i en storartad fest, där vi firar att våra enastående skolor förenats för ett enat mål – att göra denna kväll magisk.

Sittning
Plats: Stockholms Nation
Datum: 11 november
Tid: 17dk
Tema: Winter is coming
Pris: 430kr (pris för bussbiljett tur/retur Stockholm tillkommer)
Klädkod: Mörk kostym*, men en touch av temat är självklart välkommet.

*Traditionsenligt gäller för killar här en kostym, dvs. kavaj och byxa i samma mörka färg och tyg. Till detta bäres även en slips eller fluga och skjortan bör vara ljus. För damer gäller en mer formell klänning, kjol eller byxdress. Väljer du klänning bör den varken vara golvlång eller baraxlad.

Buss finns tillgänglig tur och retur ifrån Stockholms Centralstation. Bussbiljetter kommer finnas tillgängliga att köpa för studenter vid Handels och SU i samband med biljettsläppet.

Biljettförsäljning
Handelshögskolan: 27 oktober
Lunds Universitet: 13-27 oktober
Stockholms Universitet: 27 oktober
Uppsala Universitet: 1 november

Släpp:
Tid: 22:30 – 02:00
Pris: Förköpsbiljett 100kr, köp i dörren 120kr
Klädkod: Udda kavaj

Observera att det krävs nationskort eller gästleg för släppet.
Studenter från Handels, SU och Lund som är intresserade av att köpa en släppbiljett vänligen kontakta oss på graddgasquen@uppsalaekonomerna.com

Vid eventuella frågor och funderingar kontakta gärna oss på graddgasquen@uppsalaekonomerna.com