Ansökningen till Näringslivsgruppen är nu öppen!

Vårsolen blir allt mer närvarande och äntligen har ansökningsperioden till Näringslivsgruppen öppnat! Vi söker nu dig som är driven, vill fortsätta utveckla Uppsalaekonomerna och uppleva en tid fylld av engagemang, föreningsarbete och stark gemenskap! Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Till läsåret 2018-2019 söker vi nu följande poster:

Medlem i Näringslivsgruppen

Viktiga datum
Sista datum för ansökan: Fredag 20 april kl. 23:59

Ansökan
Du skickar in din ansökan genom att fylla i formuläret HÄR. Där fyller du i namn, vilken termin du läser, berättar kort om dig själv, eventuellt tidigare engagemang i föreningen samt en kortare motivering till varför du söker den posten du gör.

Notera kraven om att vara ordinarie medlem i Uppsalaekonomerna för att få söka.

Vad händer sedan?
De sökande till Näringslivsgruppen kommer att genomgå Valberedningens intervjuprocess, där lämpliga kandidater nomineras till ett styrelsemöte. På styrelsemötet utses gruppens medlemmar av styrelsen.

Anonymitet
Hela valprocessen omfattas av anonymitet. Valberedningen har tystnadsplikt rörande samtliga delar av processen. Detta innebär till exempel att du själv väljer om du vill vara öppen med din ansökan – valberedningen kommer endast offentliggöra de kandidater som ställer upp på stämman. Vidare omfattar tystnadsplikten även allt som sägs under intervjun.

Information om posterna och ansökningsprocessen
Vill du veta mer om posterna – alltifrån de olika arbetsbeskrivningar till vilka kvalifikationer och personliga egenskaper som vi i valberedningen tittar efter – klicka HÄR . Du kan även höra av dig direkt till de som sitter på posten/posterna idag!

Har du frågor om ansökan, valprocessen eller frågor om att vara förtroendevald? Kontakta då oss i valberedningen på valberedningen@uppsalaekonomerna.com. Vi finns här för dig och inga frågor är för små!

Stort lycka till med din ansökan – vi ser fram emot att träffa dig!

Varma hälsningar,

Valberedningen