Annonsering

Reversen 
Reversen är Föreningen Uppsalaekonomernas tidskrift och grundades 1976. Tidskriftens innehåll är varierande och erbjuder underhållande och relevant läsning inom alltifrån utbildning, studentliv, karriär och samhälle. Reversen har senaste åren vid flera tillfällen vunnit pris för Bästa studenttidning och Bästa layout av Tidningskonventet vid Uppsala Studentkår. Under året ges sex nummer ut i en upplaga om 200 exemplar, dessa når ut till runt 2500 medlemmar samt ett hundratal företag, institutioner och organisationer. Tidningen är ett mycket bra forum att marknadsföra lediga tjänster såsom traineeprogram och internships.

För att annonsera i Reversen hör av er till chef.reversen@uppsalaekonomerna.com för mer information.

 

Karriärportalen Career Service 
Föreningen erbjuder möjligheten att gratis annonsera lediga tjänster på karriärportalen Career Service. Sidan har runt 20 000 klick i månaden och alltifrån heltidsjobb, extrajobb, sommarjobb, uppsatsämnen, traineetjänster och internships kan annonseras. Career Service är till för att hjälpa företagens rekrytering och studenters arbetssökande genom att samla kvalitativa annonser på ett och samma ställe.

Hur går det till att annonsera?

  1. Skicka en länk till annonsen från er karriärsida till careerservice@uppsalaekonomerna.com Om detta inte är möjligt, bifoga annonsen som PDF. Länk Föredras!
  2. Vi kommer snarast att lägga ut annonsen på Career Service, därefter kontaktar vi er med en bekräftelse.

 

Nyhetsbrev och enskilt utskick
Varje vecka skickar föreningen ut ett elektroniskt nyhetsbrev som når runt 2000 prenumeranter. Nyhetsbrevet informerar om kommande förenings aktiviteter, alltifrån företagsaktiviteter, gasquer, rekrytering till förtroendeposter, gästföreläsningar och utbildningar. Här erbjuds företag att medverka med reklam, information och länkar. Varje vecka finns även möjlighet till ett enskilt mailutskick att sprida information genom.

 

Vill du veta mer?
Kontakta Vice ordförande med Näringslivsansvar, Aras Amin

vordf.naringsliv@uppsalaekonomerna.com